top of page

«Арсенал» (U-19) мінімально здолав «Полісся»



У шостому турі Чемпіонату U-19 «каноніри» у Щасливому переграли «Полісся» з Житомира завдяки голу Нєкіфорова.


«Арсенал» (U-19) – «Полісся» (U-19) – 1:0 Гол: Нєкіфоров, 53


«Арсенал»: Шайда, Мазурик, Кравець, Рудзінський, Семидочний, Гупаленко, Поляков (Холмецький, 85), Ворона (Руденко, 46), Нєкіфоров (Левченко, 59), Пазиніч (Смажелюк, 69), Білоус (Венгер, 79)


У черговому турі чемпіонату України «Арсенал» вдома зустрічався з одним із конкурентів за вихід у фінальну частину – житомирським «Поліссям». Протистояння вийшло дуже напруженим, а все вирішив один єдиний гол у дебюті другого тайму.


Перший тайм видався досить спокійним, моментів у воріт обох голкіперів було не так багато. В основному вся боротьба відбувалася у центрі поля, а ніхто з команд не володів перевагою. Але все ж таки «Арсенал» мав декілька нагод для того, щоб відкрити рахунок у цій зустрічі.


Білоус вискочив майже на побаченні з воротарем «Полісся», але пробив невдало – голкіпер зреагував на удар. А Кравець після корнеру бив майже впритул, ось тільки не попав у створ воріт. «Полісся» взагалі майже не турбувало Шайду та лише при стандартах погрожувало воротам «Арсеналу».


А ось в дебюті другого тайму «канонірам» вдалося організувати гольову атаку. Семидочний вкинув м’яч з аута на Полякова, той через себе віддав передачу на дальню штангу, куди прибіг Нєкіфоров та заніс м’яча до сітки.


Майже відразу Пазиніч мав чудову нагоду подвоїти перевагу «Арсенала», але не зумів переправити м’яч у ворота після прострілу з фланга – вище воріт. «Полісся» намагалося відігратися, але організувати якийсь штурм чи декілька гострих моментів гостям не вдалося.


Це четверта перемога «Арсеналу» у шести турах, команда Артема Криворучка повертається на другу сходинку у таблиці.

71 перегляд0 коментарів
bottom of page