top of page

«Арсенал» (U-19) - «Любомир» (U-19): коментарі після матчу



Головний тренер «канонірів», а також один з футболістів команди прокоментували підсумок матчу Чемпіонату U-19, в якому «Арсенал» поступився «Любомиру» (1:3).


Артем Криворучко: «У нас було занадто багато браку при переході з оборони в атаку, сильно поспішали, чого бути не повинно. Це заважало конструктивно будувати атаки.


У моменті з першим пропущеним голом центрбекі не дограли з нападаючим, дали йому занадто багато свободи і можливість забити без опору. Але нам вдалося швидко зрівняти рахунок. Не можу сказати, що одна з команд домінувала, незважаючи на те що було забито чотири голи, моментів у грі було не так багато.


Другий пропущений м'яч трапився після необов'язкового фолу Антона Стопника. Він повинен був зіграти акуратніше, не чіпати нападника. Потім заробили пенальті в свої ворота в моменті, де також не потрібно було фолити. Це все досвід, який піде на користь. Головне, щоб захисники усвідомили свої помилки, зробили висновки і в майбутньому не допускали подібного.


Гупаленко? Він тільки набирає форму після хвороби. Старанний футболіст, намагається виконувати те, що ми від нього вимагаємо. Це провокує прогрес, безумовно».


Вадим Гупаленко: «Нам не вистачило спортивної злості. Після другого голу розкисли, не повинні були опускати рук. Навпаки, потрібно було зібратися і додати. В цілому, вважаю, що це була нічийна гра. Суперник дуже непростий, ми провели гідний матч, але результат залишає бажати кращого.


Мій гол? Ми награємо подібні стандарти на тренуваннях. Вчасно зорієнтувався, зрозумів, що Пазиніч буде пропускати м'яч, прийняв м'яч і забив. Шкода, що мій гол не допоміг набрати очки».

113 переглядів0 коментарів
bottom of page