top of page

«Арсенал» (U-19) - «Зміна-Оболонь» (U-19): коментарі тренера та гравців



Головний тренер «Арсеналу» (U-19), а також футболісти «канонірів» поділилися своїми враженнями від матчу зі «Зміною-Оболонь» (2:2).


Артем Криворучко: «У нас великі кадрові втрати. Степанюк, Гупаленко, Приблуда, Данилюк, Волинець, Петрушко, Романишин, Руденко - всі вони ще не можуть грати, не відновилися після хвороб або травм.


Ми створювали моменти, витримували структуру гри до пропущених м'ячів. Потім почали пресингувати, що теж непогано виходило, створювали загрозу воротам суперника. Нам не вистачило для перемоги реалізації моментів, сьогодні їх було дуже багато, так як і в грі з «Локомотив». Будемо ще старанніше над цим працювати.


Що стосується конкуренції на воротарській позиції, то радує, що вона у нас є. Микита Романишин поки що травмований, відновлюється. Ми чекаємо його. Богдан Шайда справляється зі своєю роботою, сьогодні в кінці гри він виручив нас, відбивши 11-метровий. Після повернення Микити буде хороша конкуренція, яка піде їм обом тільки на користь.


Оцінюю старт другої частини сезону незадовільно в плані результату. Радує, що створюємо дуже багато і виходить виконувати те, що потрібно. Похибки в обороні і нереалізація моментів не дали нам набрати максимум очок».


Богдан Шайда: «Зміна» - моя колишня команда, тому для мене це був принциповий матч. Я знав, куди гравець буде пробивати пенальті. Стрибнув в той кут і відбив удар. Відігралися з 0:2, могли виграти, але не реалізували свої моменти. Нічого, рухаємося далі.


Вважаю, що не дивлячись на те, що не вдалося здобути перемогу, все-таки нічия - позитивний для нас результат. Реалізація кульгає, але впевнений, що в наступному матчі ми зуміємо додати».


Гліб Венгер: «Розчарований, бо ми провалили перший тайм. У другій половині повністю домінували, але не зуміли дотиснути суперника. Другий матч втрачаємо очки в матчах, де повинні були перемагати. На жаль, у нас в активі два очки, а не шість.


Кожне тренування ми відпрацьовуємо тактичні моменти. Артем Валерійович водить, пояснює, як розташовуватися, що робити на полі. Він дуже добре пояснює. Ми повинні тільки виходити і виконувати.


Чому я не можу забити з гри? Напевно, немає удачі. У мене багато моментів, але забити не виходить. Сподіваюся, в наступному матчі виправлюся».

123 перегляди0 коментарів
bottom of page