top of page

«Арсенал» (U-19) здобуває першу перемогу у другій частині сезону



Команда Артема Криворучка не залишила шансів ДЮСШ-26 і продемонструвала впевнену гру.


ДЮСШ-26 (U-19) - «Арсенал» (U-19) - 1:4 Голи: Білоус (3), Гупаленко


«Арсенал»: Романишин, Руденко, Стопник, Семидочний, Матвєйчук, Пастух, Левченко, Пазиніч, Смажелюк, Білоус, Венгер


На заміну виходили: Кириченко, Петровський, Бутяга, Прикота, Красніков


Після двох матчів, в яких «Арсенал» втрачав очки, «каноніри» зустрілися в Щасливому з ДЮСШ-26. І довели, що попередні невдачі - всього лише епізод. Команда Артема Криворучка видала відмінну гру, вирішивши всі питання вже в першому таймі.


Це був бенефіс Святослава Білоуса - хлопець реалізував всі три свої моменти в першому таймі і записав на свій рахунок хет-трик. Рахунок був відкритий вже в дебюті. Спочатку ДЮСШ-26 ледь не забила після стандарту (виручив Романишин), але тут же в відповідь Левченко розігнав атаку, Пазиніч увійшов в штрафну і відпасував під удар Білоуса - той пробив воротаря.


Далі знову Пазиніч асистував Білоуса, а третій м'яч Святослав забив після класного проходу і точного удару в кут.


Під кінець першого тайму "каноніри" забили і четвертий гол - Гупаленко виявився найспритнішим у штрафному суперника і переправив м'яч в секту. Все, чим зміг відповісти суперник - гол перед самою перервою, коли «червоно-білі» на мить втратили концентрацію в штрафному майданчику.


Другий тайм також пройшов за переваги «Арсеналу». Свої моменти мали Венгер, Смажелюк, Матвейчук, а також вийшли на заміну Петровський і Бутяга. Але забити ще хоча б раз нікому не вдалося.


У підсумку, «Арсенал» видобуває переконливу перемогу і бере реванш у ДЮСШ-26 за поразку в першому колі. «Каноніри» займають восьме місце, відстаючи від заповітного четвертого місця на 11 очок і маючи один матч в запасі.

93 перегляди0 коментарів
bottom of page