top of page

"Арсенал" (U-19) здобув розгромну перемогу над "Єдністю"



Після шести поразок поспіль команда "Арсенал" (U-19) нарешті здобула перемогу і перервала свою сумну серію. "Каноніри" розгромили "Єдність", забивши супернику п'ять м'ячів у другому таймі.


"Арсенал" (U-19) - "Єдність" (U-19) - 5:0 Голи: Білоус (2), Руденко, Бутяга, Гупаленко


У матчі з "Єдністю" у киян був цілий ряд кадрових втрат. За видалення в матчі з "Чемпіоном" був дискваліфікований один з лідерів команди Пазиніч, а Данилюк отримав травму і дивився за грою з трибун. Але головне - "Арсенал" залишився без тренерського штабу. Едуард Павлов і Артем Криворучко були дискваліфіковані, на тренерському містку керував діями команди Олег Деревинський.


У першому таймі гості здорово оборонялися, грали агресивно і постійно пресингували. "Арсенал" хоч і мав перевагу, проте до ударів справа практично не доходила. Активно діяв лівий фланг, де заправляли Філатов і Беляков, по всьому фронту атаки постійно шукав м'яч Степанюк. Часом вдавалося організовувати непогані комбінації, але завершити їх осмисленими діями не виходило.


А в дебюті другої половини тиск "Арсеналу" конвертувався в гол. Руденко і Гупаленко здорово обігралися на фланзі, Роман виконав подачу, а Білоус дуже тонко зіграв на завершення - в дотик перекинув воротаря з гострого кута.


Після цього гола "Арсенал" отримав впевненість в своїх силах, діяв вже більш розкуто і сміливо. Минуло ще пару хвилин і Волошин класним пасом за спини захисникам вивів Руденко один на один з воротарем. Роман реалізував вихід і подвоїв перевагу "канонірів".


А потім Білоус оформив дубль. Простріл Петровського з флангу - Святослав не залишає шансів голкіперу. Далі вийшов на заміну Бутяга, заробив пенальті і сам же його реалізував. А крапку в матчі поставив Гупаленко, який замкнув точним ударом подачу Левченко з кутового.

78 переглядів0 коментарів
bottom of page