top of page

«Арсенал» (U-19): дві перемоги за два дні



Найстарша команда Футбольної академії «Арсеналу» провела два матчі протягом двох днів і в кожному з них здобула впевнені перемоги. У середу - в чемпіонаті України, в четвер - в чемпіонаті міста.


«Зміна-Оболонь» (Київ) – «Арсенал» (Київ) – 0:4 Голи: Бутяга, 23, Приблуда, 55, Венгер, 72, Данилюк, 87


«Арсенал»: Романішин (Гармаш, 85), Кошляк, Стопник (Ричко, 77), Волошин, Семидочний, Левченко (Гупаленко, 75), Руденко (Данилюк, 77), Пазиніч (Білоус, 56), Волинець (Приблуда, 34), Степанюк (Венгер, 66), Бутяга


Після двох перемог на старті чемпіонату «Арсенал» відправився в гості до «Оболоні» - міцної команді, яка славиться своїми вихованцями. Але особливого опору «каноніри» не відчули і здобули третю перемогу в трьох турах чемпіонату України U-19, навіть з урахуванням невеликої ротації складу, яку застосував Едуард Павлов.


В середині першого тайму передача з флангу від Волинця знайшла в штрафному Бутягу, Іван класно розвернувся і невідпорно пробив з лівої ноги.


У дебюті другого тайму Приблуду вивели на побачення з голкіпером, той уникнув офсайду і переграв воротаря.


Після цього «Арсенал» продовжив атакувати і довів справу до розгрому. Гліб Венгер, який вийшов на заміну, отримав м'яч на фланзі, увійшов в штрафну і переграв воротаря. А крапку в матчі поставив Олександр Данилюк - здорово підключився в атаку і пробив в дальній кут.


«Арсенал» - «Поділ» - 9:3


А вже на наступний день «каноніри» без ключових гравців розібралися з «Подолом» в чемпіонаті Києва U-21. Довгий час наші хлопці не могли відкрити рахунок в матчі, але потім все-таки знайшли дірки в обороні суперника. Приблуда відкрив рахунок, а Білоус з пенальті подвоїв перевагу «канонірів». У другому таймі гості розсипалися, а «Арсенал» просто бив свого суперника. Відзначимо хет-трик вийшовшого на заміну Пазинича.

151 перегляд0 коментарів
bottom of page