top of page

«Арсенал» (U-19): двохсторонка напередодні старту в чемпіонаті



У середу, 2 вересня, підопічні Едуарда Павлова провели двосторонній матч, в ході якого у тренерського штабу була можливість подивитися в грі всіх доступних гравців і визначитися з обоймою на початок сезону 2020/21.


Після інтенсивних і інформативних тренувань в понеділок і вівторок, «каноніри» в середу провели двосторонку, в ході якої кожен футболіст намагався проявити себе в очах тренерського штабу. Вже днями «Арсенал» чекає заявка на сезон, в яку можуть потрапити не всі.


Хлопці провели дуже цікавий і видовищний матч - з красивими комбінаціями, забитими м'ячами і яскравими сяйвом воротарів. Відчувається, що футболісти скучили за офіційними матчами і прагнуть показати свій максимум напередодні старту сезону. Тренерський штаб залишився задоволений роботою хлопців і відправився аналізувати отриману інформацію.


Нагадаємо, що старт сезону для «Арсеналу» (U-19) в Першій лізі чемпіонату U-19 відбудеться в наступну середу, 9 вересня. «Каноніри» в Щасливому прийматимуть команду «Зоря-Миронівщини» (Миронівка).

70 переглядів0 коментарів
bottom of page