top of page

«Арсенал» (U-19) візьме участь у Кубку ДЮФЛ U-19 – 2022



Підопічні Артема Криворучка після нетривалої новорічної міні-відпустки знову розпочали роботу. Хлопці проводять тренування у Гідропарку, де працюють над технікою, та паралельно отримують навантаження у тренажерному залі. Поступово команда розпочинає підготовчий етап, важливою частиною якого стане участь «Арсеналу» у Кубку ДЮФЛ-2022.


Турнір пройде в кілька етапів: на першій стадії команди розділені на вісім груп за територіальною ознакою та зіграють міні-турнір в одне коло. Дві найкращі команди від кожної групи виходять до 1/8 фіналу, а далі буде зіграний плей-офф, де на кожному з етапів суперники визначать найсильнішого в одному матчі.


«Арсенал» потрапив до групи 2, де його суперниками стануть наступні колективи: ОК ім. Піддубного (U-17), СДЮСШОР «Полісся» (Житомир), СДЮСШОР «Полісся» U-17 (Житомир), КДЮСШ «Чемпіон» та «Шахтар» U-17 (Донецьк).


Матчі групового етапу будуть зіграні з 1 по 6 лютого у Щасливому. Далі кожні вихідні будуть проводитись матчі плей-офф, а фінал заплановано на 5 березня.

73 перегляди0 коментарів
bottom of page