top of page

«Арсенал» (U-19) - володар Кубка Києва



У фіналі кубка міста «каноніри» в серії післяматчевих пенальті виявилися сильнішими за ДЮСШ-26.


«Арсенал» (U-19) - ДЮСШ-26 (U-19) - 1:1 (по пен. 10:9)

Гол: Волинець


«Арсенал»: Романішин, Семидочний, Петрушко, Стопник, Кириченко, Волинець (Приблуда), Руденко, Гупаленко, Білоус, Степанюк, Пазиніч


Уже в дебюті зустрічі команди обмінялися голами. Першими відкрили рахунок хлопці з ДЮСШ-26, їм вдалося підловити помилку суперника і вийти вперед. Однак тут же «каноніри» відігралися: швидку атаку точним ударом завершив Владислав Волинець.


Після цього «Арсенал» володів перевагою, частіше атакував, але не зумів забити бодай в одній з численних атак. Суперник також мав свої моменти. Їх було менше, але вони були навіть небезпечніше. В одному з епізодів виручив Романишин, в іншому - лише ціною жовтої картки Петрушко зупинив форварда суперника.


В такому неспішному темпі матч в підсумку завершився нічиєю. Нас чекала драматична серія пенальті, яка затягнулася на цілих 12 ударів. Вже першим пострілом не забив Руденко, проте надалі перекладина допомогла «Арсеналу» відновити паритет. Довгий час ніхто з воротарів не міг відбити 11-метровий, футболісти били точно. Навіть самі воротарі забили один одному. І лише на другому колі ударів Семидочний забив, а Романишин приніс «Арсеналу» перемогу своїм сейвом.

293 перегляди0 коментарів
bottom of page