top of page

«Арсенал» (U-19) виявився сильнішим в перестрілці з «Єдністю»



Команда Артема Криворучка здобула важливу перемогу над «Єдністю» в передостанньому турі Чемпіонату U-19. Ці три очки дозволили «канонірам» повернутися в топ-5.


«Єдність» (U-19) - «Арсенал» (U-19) - 4:5

Голи: Вояновський, 40, Канір, 71 (пен), Рибак, 79, 87 - Венгер, 1, 48, Руденко, 27 (пен), Приблуда, 86, Стопник, 90+1


«Арсенал»: Романішин, Кириченко (Красніков, 76), Семідочний, Петрушко, Гупаленко, Білоус (Прикота, 67), Венгер, Пазиніч (Левченко, 55), Руденко (Стопник, 80), Волинець (Приблуда, 70), Степанюк


Для «Арсеналу» матч почався найкращим чином - вже на першій хвилині Гліб Венгер відкрив рахунок. Він отримав м'яч на своїй половині поля, втік від захисника, протягнув м'яч до чужого штрафного майданчику і метрів з 28-ми хльостко пробив в кут. На цьому «каноніри» не зупинилися, в середині першого тайму їм вдалося заробити 11-метровий. Степанюк після скидки Гупаленко пробивав по воротах, а суперник рукою перегородив шлях м'ячу. До «точки» підійшов Руденко і переграв голкіпера - 0:2.


Незадовго до перерви «Єдність» відіграла один гол. Господарям допоміг стандарт: Вояновський зі штрафного відправив м'яч над стінкою в саму «дев'ятку» воріт Романишина. Однак відразу після перерви «Арсенал» відновив статус-кво - Венгер оформив дубль. Волинець віддавав передачу на Пазиніча, м'яч зрикошетив від ноги захисника і потрапив до Венгера, а тому залишалося лише переграти воротаря.


«Арсенал» дуже рано повірив у перемогу і поплатився. Наша команда невдало вийшла з оборони, втратила м'яч, а Руденко збив у штрафному майданчику гравця господарів. Арбітр призначив пенальті, і Канір його реалізував. А ще через вісім хвилин «Єдність» зрівняла рахунок. Рибак обіграв двох захисників, увійшов в штрафну і точно пробив в кут - 3:3.


Гості кинулися в атаку і домоглися свого: Приблуда отримав м'яч перед штрафним і потужним ударом знову вивів «Арсенал» вперед. Але вже через хвилину рахунок знову став рівним. «Єдність» розіграла непогану комбінацію, крапку в якій поставив Рибак.


Здавалося, що гра так і завершиться внічию, але вийшов на заміну Стопник та все знову перевернув. Він зумів замкнути подачу зі штрафного і принести своїй команді важливу перемогу, завдяки якій «Арсенал» повернувся до п'ятірки найсильніших групи 2.

100 переглядів0 коментарів
bottom of page