top of page

«Арсенал» (U-19) вириває перемогу у КДЮСШ «Чемпіон»



«Каноніри» здобули емоційну перемогу в Чемпіонаті U-19, забивши вирішальний гол у ворота «Чемпіона» у компенсований час.


«Арсенал» (U-19) - КДЮСШ Чемпіон (U-19) - 2:1

Голи: Гупаленко, 43, Руденко, 90+3 (пен) - Шапоренко, 12


«Арсенал»: Романішин, Семидочний, Стопник (Прикота, 89), Петрушко, Кириченко, Руденко, Гупаленко, Білоус (Левченко, 69), Венгер (Приблуда, 86), Пазиніч (Волинець, 57), Степанюк (Петровський, 79)


Матч почався для «Арсеналу» не кращим чином. «Каноніри» на старті поєдинку володіли перевагою, контролювали м'яч і атакували ворота «Чемпіона», але пропустили прикру атаку, завдяки якій гості відкрили рахунок. Шапоренко втік від центральних захисників «Арсеналу» і переграв Романішина.


Ще до перерви «Арсенал» створив кілька класних моментів, щоб зрівняти рахунок. Білоус розібрався у штрафному, обіграв захисника, але не влучив у ближній кут. Венгер головою пробивав впритул після подачі з кутового, але не влучив у ворота. А Степанюк мав хорошу позицію для удару зі штрафного, але пробив мимо.


Але перед самою перервою «Арсенал» заробив штрафний. Дальній удар Руденко воротар не зміг зафіксувати, а на добиванні класно зіграв Гупаленко.


У другому таймі обидві команди багато атакували, намагалися вирвати перемогу. Але все вирішила кінцівка зустрічі. Спочатку Білоус забив гол, але його справедливо не зарахували через офсайд. А вже в компенсований час «каноніри» заробили пенальті. Семидочний виконав подачу в штрафну, м'яч отримав Руденко і чітко підставився - суперник сфолив, а рефері вказав на «точку». Сам потерпілий і реалізував 11-метровий, принісши «Арсеналу» перемогу.

72 перегляди0 коментарів
bottom of page