top of page

«Арсенал» (U-17): підсумки першої частини сезону 2019/20

Оновлено: 5 груд. 2019 р.


Підсумки першої частини сезону 2019/20 завершуємо аналізом виступів команди «Арсенала» 2003 року народження. Випускна група під керівництвом Олега Деревинського пішли у відпустку на восьмому місці в ДЮФЛ, та кінцівку року провели значно краще, аніж літній період.


Календар


«Чорноморець» - «Арсенал» - 2:0 «Динамо» - «Арсенал» - 8:1 (Петровський) «Арсенал» - «Барса» - 2:1 (Венгер, Пресіч) «Металург» - «Арсенал» - 9:1 (Венгер) «Арсенал» - УФК Дніпро – 0:2 «Шахтар» - «Арсенал» - 10:0 «Арсенал» - «Дніпро» - 0:4 УКФ Харків - «Арсенал» - 3:1 (Карюк) «Арсенал» - «Ворскла» - 3:0 (Філатов, Трубаньов, Пресіч) «Арсенал» - «Чорноморець» - 3:4 (Бєляков-2, Пресіч) «Арсенал» - «Динамо» - 1:3 (Гупаленко)


Таблиця


В 11-ти турах «Арсенал» здобув дві перемоги, перегравши вдома сумську «Барсу» (2:1) та «Ворсклу» (3:0). Нажаль, всі інші матчі «каноніри» програли, в тому числі й прямому конкуренту у боротьбі за виживання – УФК Харків. Кияни займають восьму сходинку у таблиці, маючи шість очок. «Арсенал» забив 12 м’ячів (менше тільки «Ворскла») та пропустив одразу 46 – це найгірший результат у групі 2.



Гравці


Лідером «Арсенала» (U-17) є атакувальний півзахисник Гліб Венгер, якого у вересні партнери по команді визнали кращим гравцем клубу. Частину матчів Гліб пропустив через травму, та все одно є дуже важливим гравцем для «канонірів».


Найкращим бомбардиром «Арсенала» у першій частині ДЮФЛ є Назар Пресіч. Технічний вінгер забив три голи. По два м’ячі на рахунку Венгера та Бєлякова. Останній є капітаном команди та також одним із лідерів, діючи на позиції центрального захисника.



Чемпіонат Києва


Після першого кола у першості столиці «Арсенал» займає четверту сходинку, здобувши чотири перемоги у дев’яти турах та маючи в своєму активі 14 очок. «Канонірів» випереджають ОК ім. Піддубного (16), «Атлет» (24) та «Зміна» (27). Лідерами команди у цьому турнірі також були Венгер, Бєляков та Пресіч, які частіше за інших забивали голи.



Кубок Києва


Перша половина сезону у Кубку столиці для «Арсенала» (U-17) завершилася вдало – наша команда вже у півфіналі турніру. По ходу дистанції хлопці переграли ДСК «Спарта» (2:0), а також розгромили «Колос» з Ковалівки з рахунком 8:1. Навесні підопічні Олега Деревинського будуть боротися за вихід у фінал та перемогу у Кубку Києва.

74 перегляди0 коментарів
bottom of page