top of page

«Арсенал» (U-17) зайняв 10-е місце на турнірі Андрія Гаваші

Завершився VI міжнародний турнір на честь видатного футболіста Закарпаття Андрія Гаваші, який проходив в Ужгороді на минулому тижні. Столичний «Арсенал» був представлений командою U-17 під керівництвом Олега Деревинського. Наші юнаки посіли третє місце в своїй підгрупі і боролися за 9-12 місця.

У першому стиковому поєдинку «каноніри» розгромили ужгородську академію «Зідан» з рахунком 4:0. Голами відзначилися Іван Бутяга, Гліб Венгер, Назар Пресин і Владислав Черіков. Якщо перший тайм проходив в приблизно рівній боротьбі, але з перевагою киян, то в другій половині вони не залишили шансів своєму суперникові, забивши чотири м'ячі.

У боротьбі за 9-е місце «Арсенал» протистояв землякам з ДЮСШ-15. Зустріч вийшла яскравою і результативною, обидві команди намагалися вирвати перемогу, а в підсумку пощастило більше нашому супернику, який забив на гол більше - 2:3.

У підсумку, команда Олега Деревинського зайняла 10-е місце на престижному турнірі Андрія Гаваші, який став для «канонірів» одним з етапів підготовки до старту ДЮФЛУ.

Також відзначимо, що переможцем турніру Гаваші у категорії U-17 стало київське «Динамо», яке у фінальному матчі переграло у серії післяматчевих пенальті донецький «Шахтар».

2 перегляди0 коментарів
bottom of page