top of page

«Арсенал» (U-16): підсумки першої частини сезону 2019/20


Команда «Арсенала» 2004 року народження під керівництвом Олега Хвої провела не дуже якісну першу частину сезону в Дитячо-юнацькій футбольній лізі України з точки зору результату, але при цьому хлопці поступово прогресують та намагаються битися в кожному матчі.

Календар

«Арсенал» - «Чорноморець» - 2:1 (Фернандо, Лактионов) «Арсенал» - «Барса» - 0:0 «Металург» - «Арсенал» - 5:1 (Чевлеішвілі) «Арсенал» - УФК Дніпро – 1:4 (Владіміров) «Динамо» - «Арсенал» - 4:1 (Поляков) «Арсенал» - «Шахтар» - 1:7 (Поляков) «Дніпро» - «Арсенал» - 7:0 «Арсенал» - УФК Харків – 1:3 (Холмецький) «Ворскла» - «Арсенал» - 3:2 (Фернандо, Гамаріс) «Чорноморець» - «Арсенал» - 3:1 (Розгон) «Барса» - «Арсенал» - 2:0


Таблиця


Після 11-ти турів «Арсенал» займає передостанню сходинку в турнірній таблиці, випереджаючи УФК Харків на одне очко. В активі «канонірів» одна перемога, одна нічия та дев’ять поразок. Прикро, що наші хлопці поступилися головному конкуренту у боротьбі за виживання – УФК Харків. В пасиві киян одразу 39 пропущених м’ячів – це поки що найгірший показник в групі 2.


Гравці


Лідерами «Арсенала» U-16 модна назвати Михайло Кравця, Іллю Полякова, Дмитра Лактіонова, Дмитра Ключку та Дмитра Кородченкова – вони частіше за інших з’являлися на полі в першій частині сезону в ДЮФЛ.


На рахунку киян дев’ять забитих м’ячів в 11-ти матчах. Кращим бомбардиром команди є Ілля Поляков та Фернандо, вони забили по два м’ячі. Що цікаво, Поляков забив по разу «Шахтарю» та «Динамо».



Чемпіонат Києва


В першості столиці «Арсенал» U-14 завершив перше коло на другому місці. «Каоніри» мають в своєму активі 15 очок та поступаються лідеру «Динамо» сімома пунктами. Підопічні Олега Хвої втратили можливість скоротити відставання, але програли у дограванні одному з аутсайдерів ДЮСШ-1 (0:1). Ще одну поразку «каноніри» отримали в матчі з «Локомотивом» (0:1), але при цьому зуміли переграти лідера «Динамо» (3:2).



Кубок Києва


У Кубку Києва «каноніри» 2004 року народження припинили участь у першому раунді. Команда Хвої потерпіла поразку від ОК ім. Піддубного (1:3).

52 перегляди0 коментарів
bottom of page