top of page

«Арсенал» (U-16) поступився «Шахтарю» (U-15)


Команда Олега Хвої завершила третій матч на Зимовому Кубку ДЮФЛ-2020 поразкою від «Шахтаря» (U-15), який у підсумку зайняв перше місце у підгрупі.


«Арсенал» (U-16) – «Шахтар» (U-15) – 0:3


Перший тайм «каноніри» розпочали добре, контролювали м’яч та змусили суперника захищатися. Але знайти свій момент не вдавалося. Поступово «Шахтар», не дивлячись на те, що суперник був старшим на рік, вирівняв гру та прибрав її до своїх рук. Поступово донеччани краще комбінували та використали простір за спинами захисників «Арсенала». Суперник вирвався на оперативний простір, увійшов у карний майданчик та був збитим захисником. Пенальті, якій реалізував «Шахтар». Треба відмітити, що голкіпер «Арсенала» Олег Олійник ледве не дістав цей м’яч.


Після цього «Арсенал» йшов вперед, атакував, але забив знову «Шахтар». Команда Самборського перед перервою подвоїла перевагу, а у другому таймі довела справу до розгрому – 3:0. При цьому кінцівка матчу залишилася за «канонірами», але забити бодай один м’яч не вдалося.


У підсумку, «Арсенал» з однією перемогою залишився за бортом фінальної частини Зимового Кубку ДЮФЛ та продовжує підготовку до Чемпіонату України. А «Шахтар» з трьома перемогами посів перше місце у групі.

81 перегляд0 коментарів
bottom of page