top of page

«Арсенал» (U-16) поступився «Оболоні» в фіналі Кубка Києва



Сезон 2019/20 в чемпіонаті Києва з футболу серед юнаків завершився достроково через пандемію COVID-19, тому визначення переможців в тій чи іншій віковій категорії в столичних турнірах вийшло досить експериментальним. А ось фінал Кубка для команд 2005 року був зіграний хоч і з запізненням, але в класичному варіанті - «Арсенал» зустрівся з «Оболонню».


Фінал Кубка Києва-2020


«Арсенал» - «Оболонь» - 0:1


«Арсенал»: Білько, Сакач, Рашковський, Бондаренко, Прос, Даниленко, Тищенко, Коломієць, Жмурко, Дяченко, Білецький


Обидві команди чудово знають один одного, тому здивувати в цьому матчі було складно. Підопічні Валерія Кінашенко з перших хвилин взяли м'яч під свій контроль і планомірно тиснули на оборону суперника. Ще в першому таймі у «канонірів» було кілька відмінних можливостей для того, щоб відкрити рахунок, але реалізувати їх не вдалося.


А після перерви «Арсенал» продовжив домінувати і грати більш жваво і цікаво. Однак реалізація в цьому матчі у наших хлопців кульгала на обидві ноги. Забити бодай один гол з тих моментів, які вдалося створити, у них не вийшло. А ось «Обоолонь» в кінцівці матчу покарала «Арсенал» за марнотратство і вирвала перемогу в Кубку - 1:0.


Уже в цей уїк-енд «Арсенал» (U-16) чекає старт нового сезону - команда буде протистояти «Колосу» з Ковалівки в першому турі ДЮФЛ.

76 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page