top of page

«Арсенал» (U-16) поступається «Динамо» у яскравому матчі



«Каноніри» продемонстрували чудову гру, але з тенісним рахунком поступилися юнакам з «Динамо».


«Арсенал» (U-16) – «Динамо» (U-15) – 4:6 Голи: Захарченко, 15, Гусаченко, 35, Куляк, 40, Михеєв, 67 - Задорожний, 4,32, Попов, 28, Карпів, 30,69, Чубов, 66


«Арсенал»: Столбун, Пішак (Гусак, 61), Долобан (Гопкало, 36), Махортов, Цимбал, Захарченко, Пільганчук, Михеєв, Куляк, Горбатов, Гусаченко


Протистояти «Динамо» завжди непросто, навіть якщо суперник на рік молодший. У киян хороша, бойова команда, яка вже зараз досить зіграна та демонструє непоганий футбол. До того ж, «каноніри» не впоралися з хвилюванням і довго не могли впоратися з тиском.


Вже в дебюті зустрічі «Динамо» вийшло вперед: номінальні гості організували атаку, точку в якій поставив Задорожний. Проте практично відразу ж «Арсенал» відповів своїм голом – Захарченко виявився спритнішим за захисників і знайшов свій момент – 1:1.


Проте далі «Динамо» повністю перехопило ініціативу і наприкінці тайму тричі засмутила Столбуна за чотири хвилини. На перерву "каноніри" йшли, програючи з рахунком 1:4.


Після перерви на поле вийшов інший «Арсенал» – впевнений у собі, сміливий, чіпкий та заряджений на боротьбу. Завдяки цим якостям підопічні Андрія Заболотного знаходили свої моменти в атаці та скоротили відставання до мінімуму. Спочатку Гусаченко точним ударом засмутив воротаря суперника, а ще через п'ять хвилин Куляк забив свій черговий гол цього року. Рахунок 3:4 і «Арсенал» продовжив атакувати.


Але динамівці знайшли свою контратаку і забили п'ятий м'яч, але Михеєв знову скоротив відставання – нашому хавбеку допоміг стандарт. «Каноніри» йшли вперед, намагалися вирвати нічию та перевести гру в овертайм, але пробити голкіпера «Динамо» не вдавалося, хоч кілька чудових моментів для цього було. "Арсенал" влаштував справжній штурм воріт суперника на останніх хвилинах, але забити так і не зміг. Натомість наші хлопці пропустили контратаку та шостий м'яч.


Гра, за яку не соромно. У цієї команди безперечно є майбутнє!

93 перегляди0 коментарів
bottom of page