top of page

«Арсенал» (U-16): перемога над ДЮСШ-17 та перше місце у групі



Підопічні Андрія Заболотного здобули другу перемогу поспіль на першому груповому етапі Кубка ДЮФЛ-2022 та посіли перше місце, обігравши ДЮСШ-17.


«Арсенал» (U-16) – ДЮСШ-17 (U-17) – 4:2 Голы: Долобан, 10, Захарченко, 11, Баранников, 64, Куляк, 67 - Олійник, 18, Дяченко, 62


«Арсенал»: Столбун (Новащний, 36), Гусак, Долобан, Махортов, Галюк (Демченко, 36), Пільганчук (Шхлян, 36), Гопкало, Куляк, Михеєв (Баранников, 36), Захарченко (Бейгаразов, 36), Гусаченко


Незважаючи на складні погодні умови, вже у дебюті матчу «каноніри» забили два швидкі голи та оформили комфортну перевагу. Спочатку «Арсеналу» допоміг стандарт – Долобан після подачі від кутового прапора виявився першим на м'ячі та проштовхнув його у сітку. Захарченко забив другий гол, замкнувши простріл з флангу. Варто відзначити флангову гру «Арсеналу», завдяки якій наша команда мала перевагу на непростому засніженому полі.


Проте суперник ще до перерви один м'яч відіграв – Олійник скористався помилкою оборони та забив свій гол. Після перерви «Арсенал» продовжив володіти перевагою, але і ДЮСШ-17 намагалося відповідати атакою на атаку. Дяченко зрівняв рахунок у матчі, але одразу «каноніри» відновили статус-кво. Баранников і Куляк принесли перемогу «Арсеналу» наприкінці зустрічі.

164 перегляди0 коментарів
bottom of page