top of page

«Арсенал» (U-15): підсумки першої частини сезону 2019/20


Ми продовжуємо підбивати підсумки першої частини сезону, на черзі команда «Арсенала» 2005 року народження, яка під керівництвом Валерія Кіношенка провела досить неоднозначні півроку. Були перемоги, були й поразки, «канонірам» не вистачало стабільності та досвіду.


Календар


«Чорноморець» - «Арсенал» - 2:1 (Білецький) «Динамо» - «Арсенал» - 5:0 «Арсенал» - «Барса» - 3:0 (Коломієць, Білецький, Прос) «Металург» - «Арсенал» - 3:0 «Арсенал» - УФК Дніпро – 0:5 «Шахтар» - «Арсенал» - 6:1 (Коломієць) «Арсенал» - «Дніпро» - 0:2 УКФ Харків - «Арсенал» - 0:2 (Коломієць, Білецький) «Арсенал» - «Ворскла» - 0:2 «Арсенал» - «Чорноморець» - 1:2 (Білецький) «Арсенал» - «Динамо» - 0:3


Таблиця


На зимову паузу «Арсенал» U-15 йде на передостанній сходинці ДЮФЛ у групі 2. Наша команда лише завдяки більшій кількості забитих м’ячів випереджає УФК Харків, маючи стільки ж очок, як і конкурент – по 6. Більше киян (31) пропускали м’ячів тільки сумська «Барса» (33). Це те, над чим треба попрацювати взимку. Та не все втрачено, весною ми маємо шанс піднятися в турнірній таблиці. Для цього потрібно декілька вдалих результатів у матчах з прямими конкурентами.



Гравці


Команда «Арсенала» 2005 року народження забивала у п’яти з 11-ти матчах цього сезону. Кожен раз забитими м’ячами обов’язково відзначався хтось з пари Білецький – Коломієць. На рахунку цього дуету форвардів сім з восьми командних м’ячів. Саме Денис Білецький з чотирьома голами є кращим бомбардиром команди, при цьому Олександра партнери протягом осені відзначали кращим гравцем місяця.


Ці два хлопця, а також капітан команди Евгеній Даниленко є лідерами цієї групи, та ведуть партнерів за собою.



Чемпіонат Києва


В першості столиці «Арсенал» U-15 виступив не кращим чином. Після першого кола команда Валерія Кіношенка займає лише сьому позицію, поступаючись лідеру «Зміні» цілих дев’ять очок. На рахунку «канонірів» по три перемоги, поразки та нічиї у дев’яти матчах. Мабуть, такий результат – це наслідки гри на два фронти. Але у другому колі «Арсенал» намагатиметься поправити своє турнірне становище.



Кубок Києва


Якщо у чемпіонаті міста «каноніри» грали не дуже переконливо, то у Кубку вже дійшли до півфіналу. В 1/8 фіналу наші хлопці переграли міцну «Зміну-Оболонь» (2:0) на виїзді, а потім не залишили шансів «Подолу» (6:1). Битися за вихід до фіналу «Арсенал» буде вже навесні.

107 переглядів0 коментарів
bottom of page