top of page

«Арсенал» (U-15): підсумки 2020-го року



Карантин завадив команді «Арсенал» 2006 року народження зіграти у фінальній частині ДЮФЛ минулого сезону, але вже цього року «каноніри» доказали всім, що не дарма продемонстрували такі результати в дебютному чемпіонаті, та після першого кола посідають перше місце у своїй групі та лідирують у чемпіонаті столиці.


Календар ДЮФЛ


«Арсенал» - «Колос» - 3:2 (Денисенко, Данніков, Зегрюк) КДЮСШ Чемпіон – «Арсенал» - 2:3 (Денисенко, Безручук, Шалабай) «Арсенал» - «Локомотив» - 2:0 (Петришин, Безпалюк) «Юність» - «Арсенал» - 1:3 (Куделін, Горбатов, Безпалюк) «Арсенал» - КЛДЮСШ Щасливе – 2:1 (Данніков, Зегрюк) «Діназ» - «Арсенал» - 0:2 (Денисенко, Данніков) «Арсенал» - «Полісся» - 2:1 (Гибало, Данніков) «Арсенал» - «Спарта» - 7:0 (Гусол, Горбатов (2), Куделін, Данніков (2), Петришин) «Арсенал» - «Десна» - 3:0 (Гусол, Зегрюк, Петришин) «Колос» - «Арсенал» - 0:0 «Арсенал» - КДЮСШ Чемпіон – 2:0 (Безручук, Зегрюк)


Таблиця ДЮФЛ


«Арсенал» продемонстрував божевільні півроку, не програвши жодного матчу у всіх турнірах. У чемпіонаті України «каноніри» видали дев’ятиматчеву переможну серію, вигравши всі матчі першого кола. Єдина гра, де команда Олександра Демчука втратила очки - виїзна зустріч з «Колосом». При цьому «каноніри» нанесли майже три десятки пострілів по воротах суперника, але забити так й не змогли.


«Арсенал» продемонстрував найкращу гру в атаці, забивши 29 м'ячів в 11-ти матчах. Тільки в одній зустрічі кияни не зуміли забити. У «Арсеналу» найкраща оборона в лізі - всього сім пропущених м'ячів і відразу шість «сухих» ігор.



Календар чемпіонату Києва


«Арсенал» - «Локомотив» - 1:1 DENGOFF – «Арсенал» - 0:0 «Арсенал» - ДЮСШ-15 – 2:0 «Арсенал» - «Живчик» - 1:0 «Зміна» - «Арсенал» - 0:6 «Арсенал» - ОК ім. Піддубного – 1:0 «Арсенал» - «Атлет» - 2:0 «Арсенал» - «Динамо» - 5:1 ДЮСШ-21 - «Арсенал» - 0:3


Таблиця чемпіонату Києва


У чемпіонаті міста діючий чемпіон також йде без поразок. «Арсенал» втратив очки лише в двох матчах - з конкурентами в боротьбі за трон. З «залізничниками» і DENGOFF наші хлопці зіграли внічию. Всі інші матчі виграли, пропустивши всього один гол!


Окремим рядком варто відзначити розгромну перемогу «Арсеналу» над київським «Динамо». Навіть незважаючи на те, що «біло-сині» в чемпіонаті міста виступають молодшим віком (U-14), ця перемога все одно несе особливу цінність. Дербі!


Кубок Києва


В 1/8 фіналу жереб звів «Арсенал» зі своєю ж командою - «Арсеналом-2», яким керує Андрій Лазор. В очній дуелі виявилися сильнішими хлопці з першого складу. У чвертьфінальному поєдинку «каноніри» вибили «Живчик» (2:1) і тепер навесні зіграють в півфіналі.



Лідери


У цій команді складно визначити лідера, тут в кожній лінії є гравці, які можуть повести за собою. У хлопців висока конкуренція, завдяки чому вони прогресують і намагаються в кожному матчі продемонструвати свої найкращі якості. В обороні можна відзначити капітана Владислава Шершня, а також його партнера по центру захисту Олексія Безручука, який досить універсальний і може зіграти на інших позиціях. У центрі поля задають тон Микита Зегрюк і Артем Гусол, на флангах - Єгор Потапенко, Максим Куделін і Данило Денисенко. Кращий бомбардиром чемпіонату ДЮФЛ у складі «Арсеналу» є Арсеній Данніков, на рахунку якого шість забитих голів.



Слово тренера


«Я повністю задоволений виступом команди в ДЮФЛ та чемпіонаті Києва, адже ми не програли жодного матчу. Хлопці здорово себе проявили і добилися прогресу. Ставимо перед собою завдання виграти всі три турніри, в яких беремо участь, а що вийде - побачимо влітку. Радує, що у нас є висока конкуренція, всі хлопці віддаються футболу», - каже наставник «Арсеналу» (U-15) Олександр Демчук.


Плани на зиму


У п'ятницю, 11 грудня, «каноніри» відправляться в село Плиски, Чернігівської області, де візьмуть участь в турнірі Ednist` Cup-2020. Боротьбу за титул вестимуть 12 команд, серед яких академії «Колоса», «Металу», «Атлет», «Чемпіон» та інші. «Каноніри» битимуться з хлопцями, які на рік старші за них.


До кінця року підопічні Олександра Демчука працюватимуть у звичному тренувальному режимі - на Берестейській і в Щасливому. Після чого отримають новорічні канікули. Залежно від розвитку ситуації з карантином будуть скориговані дати виходу з міні-відпустки. У планах команди проведення зборів в Ковелі або Плисках і плідна підготовка до другої частини сезону.

478 переглядів0 коментарів
bottom of page