top of page

«Арсенал» (U-15) – переможець Відкритого турніру у Чернігові



Підопічні Олександра Демчука завоювали перемогу на відкритому турнірі в Чернігові, вигравши всі п'ять матчів в ході турнірної боротьби.


У суперниках у «канонірів» були представники Чернігова та Києва. У стартовому матчі наші хлопці розгромили однолітків з «Юності», потім не залишили шансів «Десні» 2007 року народження, а далі переграли на рік старших хлопців з тієї ж «Десни». Перемога над ДЮСШ-26 дозволила «Арсеналу» достроково оформити перемогу на турнірі, але хлопці не розслабилися і в заключному матчі обіграли ще й «Десну» (U-15).


Відзначимо, що в п'яти матчах «Арсенал» пропустив лише один м'яч, при цьому забила команда відразу 25 голів - по п'ять у середньому за матч. Кращими бомбардирами «канонірів» стали Нікіта Зегрюк і Іван Горбатов, на їхньому рахунку по шість голів. По два м'ячі забили Шалабай, Гусол і Кошелєв.


«Арсенал» (U-15) – «Юність» (U-15) – 7:1 Голи: Денисенко, Зегрюк (2), Фесенко, Данніков, Горбатов, Петришин


«Арсенал» (U-15) – «Десна» (U-14) – 8:0 Голи: Горбатов (2), Зегрюк (2), Петришин, Безручук, Кошелєв, Шалабай


«Арсенал» (U-15) – «Десна» (U-16) – 3:0 Голи: Горбатов, Зегрюк, Гусол


«Арсенал» (U-15) – ДЮСШ-26 (U-15) – 6:0 Голи: Горбатов (2), Шалабай, Куделін, Зегрюк, Гусол


«Арсенал» (U-15) – «Десна» (U-15) – 1:0 Гол: Кошелєв


«Тепер кожні вихідні плануємо проводити спаринги в Щасливому. Через ігри будемо набирати форму і готуватися до старту другої частини ДЮФЛ. У березні також плануємо восьмиденний збір, в ході якого попрацюємо над тактичними і фізичними кондиціями», - говорить Олександр Демчук.

206 переглядів0 коментарів
bottom of page