top of page

«Арсенал» (U-15): перемога над «Чемпіоном» перед канікулами



Команда «канонірів», складена з хлопців 2006 року народження, в п'ятницю провела заключний товариський матч перед невеликими канікулами. Хлопці на полях спортивного комплексу «Місто спорту» зіграли з «Чемпіоном».


«Арсенал» (U-15) – «Чемпіон» (U-16) – 7:2 Голи: Куделін, Данніков, Гусол, Шалабай, Демченко, Безручук, Куракін


«Арсенал»: Глобенко, Мартинов, Трубніков, Безручук, Данніков, Шалабай, Демченко, Куделін, Горбатов, Куракін, Гусол, Лавренко, Стукало, Денисенко, Гібало


Наші хлопці не залишили шансів своєму суперникові і показали класний футбол. Матч проходив у форматі 6х6, де важлива техніка, швидкість прийняття рішень і командні дії, а в цих аспектах гри «Арсенал» (U-15) дуже підготовлений. Підопічні Олександра Демчука організували сім голів у ворота свого суперника і відсвяткували впевнену перемогу.


Відразу після матчу хлопці пішли на нетривалі канікули - до 3 серпня включно. Потім їх чекає найважливіший і відповідальний період підготовки, під час якого «каноніри» будуть безпосередньо готуватися до старту нового сезону ДЮФЛ. Вже 8 серпня наша команда вирушить до Чернігова, де на базі місцевої «Десни» буде проводити навчально-тренувальні збори і грати спаринги.

71 перегляд0 коментарів
bottom of page