top of page

«Арсенал» (U-15) зайняв 5-е місце на турнірі в Плисках



Підопічні Олександра Демчука взяли участь в товариському турнірі, який проходив протягом декількох днів в селі Плиски, Чернігівської області. Наші хлопці протистояли більш старшим опонентам - 2005 року народження.


Груповий етап

На груповому етапі «каноніри» здорово почали свій шлях - розгромили «Бахмач» з рахунком 6:0 і «Рось» (4:0). У заключному турі потрібно було не програти КОДЮСШ «Чемпіон», але «Арсенал» програв цей матч - 0:2. Хоча при цьому хлопці мали беззаперечну перевагу в першому таймі і упустили купу моментів. Знову підвела реалізація. У підсумку, наша команда зайняла лише друге місце в своїй групі і вирушила боротися за 5-8 місця.


Втішний турнір

У турнірі, де «Арсенал» вже боровся лише за престиж і досвід, хлопці здорово себе проявили, здобувши ще дві розгромні перемоги - над тією ж «Россю» (3:0) і «Конотопом» (3:0). Підсумкове місце «канонірів» на турнірі - п'яте.

Переможцем турніру в Плисках стала команда ФК «Метал» (U-16).


Слово тренера

«В цілому, я задоволений грою наших хлопців. Непогано зіграли Куделін, Денисенко і Гусол, які забили кілька важливих м'ячів. Здорово зіграли в обороні - провели чотири матчі на нуль. Голи, пропущені в матчі з «Чемпіоном», випадковість. Так буває.

А ось розчарувала мене гра Горбатова і Даннікова. Форварди повинні забивати, а хлопці за турнір на двох не забили жодного разу. Будемо працювати над реалізацією і додавати в цьому компоненті», - говорить Олександр Демчук.

69 переглядів0 коментарів
bottom of page