top of page

«Арсенал» (U-15) – бронзовий призер Vinnytsia Football Cup-2021



Підопічні Валерія Краснощьока та Олександра Каплоушенка завітали до Вінниці та здобули третє місце на престижному турнірі серед гравців 2007 року народження.

На груповому етапі «Арсенал» (U-15) зустрівся із представниками трьох різних областей – Київської, Одеської та Запорізької. І у всіх трьох матчах «каноніри» святкували перемоги, завдяки чому фінішували у своїй групі на першому місці.


У стартовому турі «Арсенал» переграв київський «Восход» (2:1), після чого у запеклій боротьбі мінімально здолав міцний одеський «Атлетік» (1:0). У заключному матчі групового етапу "Арсенал" переграв аутсайдера квартету "Дизеліст" з Токмака - 2:1.


У півфіналі "каноніри" зустрілися зі знайомою "Зміною-Оболонь". Матч завершився нічиєю – 1:1. А у серії післяматчевих пенальті «каноніри» поступилися – 3:5. У матчі за третє місце наша команда зіграла з «Барсою» із Сум та взяла у неї реванш за нещодавню поразку в Еліт-лізі – 1:0.


Вирішальний гол у матчі за «бронзу» забив Олександр Швець. Він же став найкращим бомбардиром команди, забивши чотири м'ячі. Ну а приз найкращому гравцю «Арсеналу» на турнірі отримав Левон Асатрян.

103 перегляди0 коментарів
bottom of page