top of page

«Арсенал» (U-14): підсумки першої частини сезону 2019/20


Команда Олександра Демчука у цьому році дебютували у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Дебют поки що вдається наймолодшим «канонірчикам», вони займають четверте місце в таблиці та вражають своєю грою глядачів. Дійсно, крута гра хлопців Демчука захоплює погляди та допомагає показувати непоганий результат – на зимову паузу «Арсенал» пішов у зоні, яка дозволяє зіграти у фінальній частині ДЮФЛ. Але це лише тільки половина справи, у 2020-му році хлопців чекає дуже серйозний виклик та багато роботи.


Календар


«Арсенал» - «Чорноморець» - 3:1 (Зегрюк-2, Денисенко) «Арсенал» - «Барса» - 3:0 (Стукало, Гусол, Шалабай) «Металург» - «Арсенал» - 3:2 (Гусол, Денисенко) «Арсенал» - УФК Дніпро – 2:0 (Денисенко, Демченко) «Динамо» - «Арсенал» - 1:0 «Арсенал» - «Шахтар» - 0:2 «Дніпро» - «Арсенал» - 1:2 (Зегрюк, Безручук) «Арсенал» - УФК Харків – 0:5 «Ворскла» - «Арсенал» - 1:2 (Горбатов, Гусол) «Чорноморець» - «Арсенал» - 1:2 (Горбатов, Гусол) «Барса» - «Арсенал» - 0:2 (Демченко-2)



Таблиця


«Арсенал» займає четверту сходинку в таблиці після 11-ти турів, маючи в своєму активі сім перемог у 11-ти матчах при чотирьох поразках. Кияни забили 18 м’ячів, це четвертий результат у групі. Пропустили 15 голів – це також четвертий показник. Загалом, «каноніри» справедливо займають своє місце, та випереджають найближчого переслідувача на вісім очок.



Гравці


Найбільше матчів в составі «канонірів» у цьому сезоні провели капітан команди Владислав Шершень, а також Артем Гусол, Нікіта Зегрюк, Арсеній Данніков, Олексій Безручук, Даниїл Денисенко та Дмитро Обелець.


Кращим бомбардиром «Арсенала» U-14 у турнірі ДЮФЛ наразі є Артем Гусол, на рахунку якого чотири голи. По тричі у воротах суперників відзначалися Денисенко, Зегрюк, Демченко, двічі забивав Горбатов, ще по одному голу на свої рахунки записали Безручук, Шалабай та Стукало.





Чемпіонат Києва


Чемпіон столиці минулого сезону, й в нинішньому чемпіонаті йде на першому місці. Позаду перший круг, після якого «Арсенал» займає першу сходинку, випереджаючи головного переслідувача ДЮСШ-15 на два очки.

У дев’яти турах «каноніри» здобули чім перемог при одній нічиїй та поразці. Різниця м’ячів – 24:8. Хлопці зуміли переграти ДЮСШ-15 (2:1), та «Атлет» (2:1), а програли лише ДЮСШ-21 (1:3) та звели до нічиєї матч зі «Зміною-Оболонь» (1:1).



Кубок Києва


Нажаль, у Кубку Києва «Арсенал» U-14 поступився у стартовому раунді «Атлету». При повній перевазі у основний час, «каноніри» поступилися у серії пенальті та припинили участь у турнірі.

262 перегляди0 коментарів
bottom of page