top of page

«Арсенал» (U-14): підсумки 2020-го року



Для команди 2007 року народження сезон 2020/21 став дебютним у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Але підопічні Валерія Краснорщьока і Олександра Каплоушенко з дебютним хвилюванням впоралися і видали непогану першу половину сезону.


Календар ДЮФЛ


Колос – Арсенал – 0:0 Арсенал – КДЮСШ Чемпіон – 1:2 (Загорний) Локомотив – Арсенал – 0:3 (Загорний, Волков, автогол) Арсенал – Полісся – 0:1 Юність – Арсенал – 0:3 (Середюк, Волков, Мартинюк) Арсенал – КОДЮСШ Щасливе – 6:0 (Лук’янчук, Коваленко, Середюк, Брацков, Загорний, Волков) Діназ – Арсенал – 0:2 (Загорний, Брацков) Спарта – Арсенал – 0:0 Арсенал – Десна – 2:3 (Волков, Середюк) Арсенал – Колос – 2:1 (Середюк, Лук’янчук) КДЮСШ Чемпіон – Арсенал – 2:1 (Волков)


Таблиця ДЮФЛ


Дивно, але єдиної поразки лідеру групи 1 в категорії U-14 «Юності» з Чернігова завдав саме «Арсенал». «Каноніри» розгромили свого суперника, причому зробили це на виїзді!


Кияни виграли п'ять матчів з 11-ти, при цьому двічі поступилися «Чемпіону», по разу «Десні» і «Поліссю». Навіть в тих матчах, де наші хлопці програли, вони виглядали гідно і до останнього боролися за очки. Підсумкове четверте місце в таблиці відображає характер команди.


Календар чемпіонату Києва


ОК ім. Піддубного – Арсенал – 3:0 Динамо – Арсенал – 3:0 Арсенал – Зміна – 1:0 (Середюк) DENGOFF – Арсенал – 1:1 (Волков) ДЮСШ Атлет – Арсенал – 1:1 (Лісовий) Арсенал – ДЮСШ-15 – 2:1 (Волков, Лісовий) Вишневе – Арсенал – 1:1 (Волков) Арсенал – Локомотив – 1:0 (Лук’янчук) Арсенал – ДЮСШ-14 – 3:0 (Мартинюк, Лук’янчук, Морозов)


Таблиця чемпіонату Києва


У чемпіонаті столиці «Арсенал» після першого кола посідає четверту позицію. Хлопці відстають від лідера РВУФК на сім очок, попереду них також «Динамо». Тільки цим двом командам «каноніри» програли в першому колі, з усіма іншими брали очки. Навіть якщо говорити про боротьбу за чемпіонство, то для «червоно-білих» поки ще нічого не втрачено. Навесні потрібно здобувати перемоги і наздоганяти конкурентів.



Кубок Києва


У Кубку Києва «Арсенал» стартував з чвертьфіналу, але відразу ж вилетів від «Динамо» (U-13). «Каноніри» зазнали поразки з рахунком 0:6.



Лідери


Тренерський штаб «Арсеналу» (U-14) відзначає прогрес всього колективу, не виділяючи імен. Всі хлопчики здорово проявили себе в 2020-му році і стали сильнішими. Але якщо говорити про статистику, то варто відзначити кращого бомбардира команди в ДЮФЛ Олександра Волкова, який забив п'ять м'ячів. По чотири голи на свій рахунок записали два Івани - Загорний і Середюк. Всі вони - ударна трійка «Арсеналу» в ДЮФЛ.


Кращим бомбардиром «канонірів» в чемпіонаті міста також став Волков - з трьома м'ячами в активі. Відзначимо, що двічі забивав голкіпер Іван Лісовий, він регулярно пробиває 11-метрові. Гол на свій рахунок записав і інший воротар - Євген Морозов. Женя в матчах чемпіонату грає на позиції центрфорварда, що дозволяє йому відточувати гру ногами.



Слово тренера


«Якби не карантин, ми б набагато краще виступили в першій частині сезону. У нас було мало часу на підготовку, особливо з урахуванням того, що це був наш дебют. Старт сезону був важким, але в подальшому діти здорово себе проявили. Останні ігри показали, що хлопці додають як у функціональному, так і в технічному плані. Дуже непогано зіграли в ДЮФЛ, якщо враховувати, що ми дебютанти», - говорить Олександр Каплоушенко.


Плани на зиму


Хлопці продовжують тренуватися по групах на відкритому повітрі. Після новорічних канікул команда збереться разом і протягом січня працюватиме в Гідропарку і Щасливому. А з 1 по 4 лютого «каноніри» візьмуть участь у традиційному турнірі «Галицька зима», який проходить у Львові. Вже безпосередньо перед стартом другої частини сезону, в березні, «Арсенал» зіграє на турнірі UTMOST Cup, який проходить у Вінниці.

174 перегляди0 коментарів
bottom of page