top of page

«Арсенал» (U-13) - четвертий призер Кубка Лобановського-2021



Днями завершився престижний турнір для дітей 2008 року народження - Кубок Валерія Лобановського-2021. Турнір організований «Київської лігою дитячого футболу» і ДЮФШ «Динамо» за підтримки Федерації футболу Києва. «Арсенал» отримав непоганий досвід в цих змаганнях, який стане в нагоді команді при підготовці до дебютного сезону в ДЮФЛ.


На груповому етапі «Арсенал» (U-13) провів три матчі, в яких здобув тільки одну перемогу - над «Малом» з Коростеня. Також «каноніри» з однаковим рахунком 1:2 поступилися «Динамо» і «Броварам».


«Арсенал» - «Динамо» - 1:2 (Мельник) «Арсенал» - «Мал» - 2:0 (Олександровський, Щербак) «Арсенал» - МФК «Бровари» - 1:2 (Олександровський)


У чвертьфіналі наші хлопці здолали ОК ім. Піддубного - 1:0. Єдиний гол на свій рахунок записав Мельник. А ось в півфіналі «каноніри» нічого не змогли протиставити «Шахтарю» - 0:3.


У матчі за третє місце наша команда знову протистояла «Динамо». І якщо на груповому етапі ми змогли дати бій сусідам, то в грі за бронзу «біло-сині» повністю домінували і здобули впевнену перемогу - 4:0.

74 перегляди0 коментарів
bottom of page