top of page

«Арсенал» (U-13): підсумки 2020-го року


Команда «Арсенал» (U-13), складена з хлопчаків 2008 року народження, готується дебютувати в наступному році в турнірі ДЮФЛ. Підопічні Андрія Ковальчука та Андрія Ренкаса поступово формують боєздатний колектив, який обіцяє вистрілити вже в 2021-му році.


У поточному сезоні «каноніри» поки що виступають лише в чемпіонаті і кубку Києва, але там домагаються перемог і ведуть боротьбу за вихід у Вищу лігу. На зимівлю команда Ковальчука пішла лідером, не програвши жодного з дев'яти матчів.


Календар


«Арсенал» - DENGOFF-2 – 1:1 «Арсенал» - ОК ім. Піддубного – 2:0 «Арсенал» - Юніор Спорт – 1:1 «Арсенал» - «Вишневе» - 3:0 «Арсенал» - ДЮСШ-14 – 1:0 «Арсенал» - «Зміна-Оболонь» - 9:1 «Арсенал» - ДЮСШ-1 – 3:0 «Арсенал» - «Локомотив»-2 – 7:1 «Арсенал» - ДЮСШ-17 – 9:0


Таблиця чемпіонату Києва


«Арсенал» лідирує, але випереджає найближчого переслідувача, другу команду DENGOFF, всього на одне очко - 23 проти 22. Конкуренцію «канонірам» також нав'язують ОК ім Піддубного (21 очко) і «Юніор Спорт» (20 очок). Навесні нашим хлопцям буде непросто.



Кубок Києва


У кубковому турнірі команда Андрія Ковальчука вилетіла на першій стадії, поступившись «Колосу» з Ковалівки.


Лідери


«Арсенал» має кращу атаку в Першій лізі - хлопці забили 36 м'ячів в дев'яти іграх. Кращим бомбардиром команди в чемпіонаті Києва є Олег Олександрівський, а одним з лідерів юного колективу поступово стає Максим Грушевський. Його гру відзначає не тільки тренерський штаб, а й один з найдосвідченіших наставників академії «Арсенал» Олександр Єжаков.



Слово тренера


«Ми граємо і тренуємося в цьому форматі перший рік - не форсували підготовку. У нас були проблеми пов'язані з травмами і коронавірусом, але ми їх подолали і закінчили перше коло на першому місці. Хочемо виграти Першу лігу, щоб в наступному сезоні дебютувати не лише в ДЮФЛ, а й у Вищій лізі чемпіонату Києва. Думаємо про ДЮФЛ, поступово готуємося до цього турніру, у нас вимальовується кістяк команди. Плануємо провести селекцію взимку на деякі позиції і до літа підійти в боєздатному складі», - каже тренер« Арсеналу »(U-13) Андрій Ковальчук.


Плани на зиму


У грудні «Арсенал» вирушить на турнір до Ковеля, де візьмуть участь вісім команд. Це буде відмінна перевірка для «канонірів», адже суперниками стануть «Волинь», «Колос» та ФК «Львів» та інші сильні команди. Уже після новорічних свят «Арсенал» буде брати участь в Турнірі Баннікова, однак детально про це змаганні поки що невідомо.

430 переглядів0 коментарів
bottom of page