top of page

«Арсенал» (U-13) посів 4 місце на Кубку Баннікова-2021



Підопічні Андрія Ковальчука «Арсенал» (U-13) гідно виступили на Кубку Баннікова-2021 і в підсумку посіли четверте місце на турнірі.


У півфіналі турніру «Арсеналу» протистояло «Динамо». Суперник хоч і виступив на рік молодшими хлопцями, але у «біло-синіх» сильна школа, протистояти якій завжди складно і цікаво. У цій зустрічі виявити переможця в основний час не вдалося - 1:1. У дебюті другого тайму «Динамо» вийшло вперед завдяки дальньому удару, проте «каноніри» перед самим фінальним свистком врятувалися від поразки і перевели гру в овертайм. На останній кутовий в штрафну суперника прийшов навіть наш воротар, а в підсумку гол забив Тимур Кая, вдало підставивши голову.


У серії пенальті, на жаль, наші хлопці поступилися - 4:5.


«Арсенал» (U-13) – «Динамо» (U-12) – 1:1 Гол: Кая


У матчі за третє місце проти «Колоса», на жаль, футболістам «Арсеналу» не вдалося показати свою кращу гру. У першому таймі у наших хлопців далеко не все виходило на поле. Занадто боязко діяли в обороні і практично не загрожували воротам суперника. А після перерви ще й пропустили два м'ячі.


Спочатку «Колос» завершив голом атаку після кутового - м'яч був вибитий зі штрафної, але на підбиранні першим був суперник і завдав блискучий удар в «дев'ятку». А незабаром «чорно-білі» втекли в контратаку і переграли нашого воротаря. 0:2 - поразка, яка підвела риску під досить гідним виступом на турнірі.


«Арсенал» (U-13) - «Колос» (U-13) - 0:2

64 перегляди0 коментарів
bottom of page