top of page

«Арсенал» (U-13) вийшов до півфіналу Кубка Баннікова-2021



Підопічні Андрія Ковальчука здорово виступають на зимовому Кубку Баннікова, який організовує Федерація футболу Києва. Хлопці дійшли до півфіналу турніру, і вже на наступному тижні будуть боротися за вихід у фінал.


На груповому етапі «Арсенал» (U-13) виграв всі три матчі у своїх суперників:


«Арсенал» (U-13) – «Вигурівщина» - 2:0 Голи: Александровський, Мельник


«Арсенал» (U-13) – «Атлет» - 2:1 Голи: Александровський, Мельник


«Арсенал» (U-13) – ДЮСШ-22 – 8:0 Голи: Смірнов (3), Сопленко, Александровський, Мельник, Кондратюк, Щербак


У плей-офф «каноніри» потрапили на команду ДЮСШ-14 і здобули мінімальну перемогу - 1:0. Єдиний гол на свій рахунок записав кращий бомбардир команди на Кубку Баннікова Олег Олександрівський.


«Арсенал» (U-13) – ДЮСШ-14 – 1:0 Гол: Александровський


Ну а в суботу, на стадіоні «Локомотив», «каноніри» протистояли однойменної команди в чвертьфіналі турніру. У першому таймі суперники обмінялися голами: Александрівський заробив пенальті, який реалізував Максим Глушецький. У відповідь «залізничники» скористалися помилкою оборони і голкіпера «Арсеналу» - Йощенко не втримав м'яч, дозволивши супернику зрівняти рахунок.


Після перерви на полі точилася приблизно рівна гра, тому рахунок так і не змінився. Путівку до півфіналу розіграли в серії 11-метрових ударів, де зумів проявити себе голкіпер «канонірів» Тимофій Молокопеєв - йому вдалося відбити перший же удар суперника. А ось наші хлопці були точні - голи забивали Мельник, Щербак, Колесник, Грушецький і Смирнов.


«Арсенал» (U-13) – «Локомотив» – 1:1 (пен. 5:4) Гол: Грушецький


У півфіналі Кубка Баннікова «Арсенал» (U-13) зустрінеться з переможцем пари «Зміна-Оболонь» (U-13) - «Динамо» (U-12). Матч відбудеться 7-8 березня.

134 перегляди0 коментарів
bottom of page