top of page

«Арсенал» (U-13) – бронзовий призер «Галицької зими-2020»




У Львові завершився престижний міжнародний турнір «Галицька зима-2020», який щорічно проводиться в цю пору року серед дітей. «Арсенал» був представлений командою 2007 року народження та досяг непоганого результату.

На груповій стадії наші хлопці зуміли випередити львівські «Рух» та «Галичину», а також польську команду «Мелець». З другого місця «каноніри» потратили у півфінал, де у драматичному протистоянні лише у серії післяматчевих пенальті поступилися ФК «Львів» (0:0, по пен. 9:10).

У матчі за «бронзу» «Арсенал» показав себе з кращої сторони – кияни знову продемонстрували чудову гру в захисті та здобули мінімальну перемогу над польською «Мелець». Ну а переможцем «Галицької зими-2020» став ФК «Львів», якому кияни поступилися у півфіналі.

Відзначимо, що «Арсенал» провів на турнірі шість матчів: 4 перемоги, 1 нічия та 1 поразка. Різниця м’ячів – 7:2. Одразу в п’яти поєдинках «каноніри» не пропускали у власні ворота. Тут треба віддати належне голкіперам – Івану Лєсовому та Максиму Чавелі. Кращим гравцем «Арсенала» на цьому турнірі став Сергій Волков.

67 переглядів0 коментарів
bottom of page