top of page

«Арсенал» (U-12) - четвертий у Кубку Атлета-2022



Одразу після новорічних свят на базі ФК «Атлет» відбувся різдвяний турнір для дітей 2010 року народження – Кубок Атлета-2022. «Арсенал» виступив під керівництвом Андрія Заболотного і досяг непоганих результатів.


На груповому етапі «каноніри» зіграли внічию з господарем турніру – «Атлетом» (1:1). А потім двічі обіграв із однаковим рахунком 2:1 «Столицю» та «Козак», завдяки чому посів перше місце у своїй групі та вийшов у півфінал.


У боротьбі за путівку у фінал наші хлопці поступилися команді ФК «Друзі» – 0:2. У запеклій боротьбі юні футболісти «Арсеналу» таки пропустили двічі наприкінці зустрічі. А у втішному фіналі програли більш сильнішим «козакам» – 1:4.


Зазначимо, що приз найкращому гравцю «Арсеналу» у цьому турнірі отримав Торніке Кавтарадзе.


Андрій Заболотний, тренер «Арсеналу» (U-12:


«Ми провели різдвяний турнір у спортзалі у форматі 5х5. Залишилися дуже задоволені організацією змагань, за це дякуємо приймаючій стороні – ФК «Атлет». Все було на найвищому рівні.


Хлопці отримали найголовніше – позитивні емоції на початку року, із чим починаємо підготовку до другої частини сезону. Я залишився задоволений результатами, які ми показали. Вийшли з групи, боролися, намагалися зіграти краще у півфіналі, але об'єктивно поки що нам складно протистояти тим командам, які виявилися вищими за нас.


Мені сподобалося, як зіграв Кавтарадзе, він був лідером нашої команди, забив важливі м'ячі. Також відзначу гру нашого голкіпера – Олексія Нікітюка, котрий у складних епізодах рятував наші ворота».

111 переглядів0 коментарів
bottom of page