top of page

Академія «Арсенал»: товариські матчі на вихідних


У суботу та неділю команди академії «Арсенал» проводили товариські зустрічі, які є невід’ємною частиною підготовки до другої частини сезону. До вашої уваги всі результати матчів.


2003


«Арсенал» (U-17) - КОДЮСШ Щасливе (U-17) – 6:1 Голи: Пресич, Фесенко, Бутяга, Гаврилець (пен.), Завгородній, Черіков


Найстарша вікова група не залишила шансів сусідам з КОДЮСШ Щасливе. Цьому супернику «каноніри» вже протистояли на минулому тижні, тоді також їм вдалося здобути перемогу. Зараз «Арсенал» зовсім не залишив шансів хлопцям з Щасливого, а шість м’ячів забили шість різних футболістів.


2004


Команда готується до старту Зимового Кубку ДЮФЛ.


2005


ДЮСШ-15 (U-15) – «Арсенал» (U-15) – 1:2 Голи: Ємельянов, Лебедєв


Команда 2005 року народження зіграла двома складами з ДЮСШ-15. Перший склад «канонірів» здобув вольову перемогу. Спочатку господарі відкрили рахунок, потім Ємельянов відкликнувся на передачу Котухи з флангу та зіграв на випередження, перегравши голкіпера. А у другому таймі Даніїл Лебедєв забив дуже красивий м’яч: після подачі з кутового суперник виніс м’яч, а Даніїл метрів з 25-ти з лету відправив його у сітку – 1:2.


Валерій Кінашенко проводить кропітку роботу з комплектації команди, дивиться на новачків та футболістів другої команди. В експериментальному складі друга команда 2005 року народження програла ДЮСШ-15 з рахунком 0:3.


2006


«Арсенал» (U-14) - ФК «Лівоберіжжя» (U-15) – 7:3 Голи: Горбатов (2), Лазарєв (пен.), Куделін, Денисенко, Зегрюк, Демченко


Хлопці Олександра Демчука привітали свого тренера з Днем народження, який відбувся напередодні, чудовою перемогою над командою «Лівоберіжжя», яка була на рік старшою. «Каноніри» продемонстрували вміння контролювати м’яч, комбінувати, грали як єдине ціле та забили одразу сім м’ячів.


Рахунок відкрив Іван Горбатов, головою зігравши на випередження при подачі з кутового. Потім йому вдалося забити ще раз та оформити дубль, а згодом «Арсенал» заробив пенальті. З позначки влучно пробив захисник Назар Лазарєв. Чудовий удар Зегрюка поставив крапку у першому таймі, а потім забивали Куделін, Денисенко та найактивніший в цьому матчі Демченко.


2007


«Арсенал» (U-13) – «Каскад» (U-13) – 0:1


Хлопці Валерія Краснощека провели три тайми по 30 хвилин, у яких тренерський штаб мав можливість перевірити в ділі багато футболістів. Нажаль, «каноніри» програли з мінімальним рахунком, але при цьому мали дуже багато моментів. Тим не менш, зараз результат – це не найголовніше. Тренери шукають таланти, перевіряють хлопців у ігрових умовах та вимальовують основний склад, який вже влітку буде боротися у ДЮФЛ.


2012


ДЮСШ-14 (U-8) – «Арсенал» (U-8) – 16:11 Голи: Бенько (7), Самсонов (3), Карін


Наймолодші «канонірчики», хлопці 2012 та 2013 року народження, під керівництвом Володимира Каріна провели свій другий спаринг у цьому році. На паркеті ДЮСШ-14 наша команда поступилася господарям, але отримала важливий досвід.


«Задоволений хлопцями, установку практично виконали, намагалися багато йти в обіграш, щоб створювати більшість на половині поля суперника. Хлопці отримали заряд позитиву і готові далі отримувати футбольні знання в нашій академії», - каже після гри Володимир Карін.

114 переглядів0 коментарів
bottom of page