top of page

Академія «Арсенал» та компанія Errea проведуть турнір з FIFA20



Не так давно завершився кібер-турнір Arsenal Cup FIFA20, який ми провели серед вихованців Академії «Арсенал». Він викликав величезний інтерес як у учасників, так й у тих, хто пильно стежив за його розвитком. Ми вирішили не зупинятися, і спільно з компанією Errea оголошуємо про проведення ще одного кібер-турніру під час карантину - Errea FIFA Cup.


Турнір буде проходити за звичною схемою - 16 учасників (хлопці з команд U-13, U-14, U-15, U-16 і U-17) будуть розбиті на чотири групи. Шляхом жеребкування ми визначимо не тільки склад групи, але і команди, якими будуть грати наші геймери. За підсумками групового етапу дві кращі команди від кожної групи виходять до чвертьфіналу і далі б'ються в плей-офф за перемогу в серії до двох вікторій. Фінальна зустріч складається з одного матчу.


Компанія Errea підготувала чудові подарунки для переможця Errea FIFA Cup. А Академія «Арсенал» не залишить без нагород фіналіста і третього призера. Старт турніру вже зовсім скоро, слідкуйте за інформацією на нашому сайті та в соціальних мережах!

49 переглядів0 коментарів
bottom of page