top of page

Академія «Арсенал» оголошує конкурс дитячих малюнків!



Дотримання карантинних заходів - це те, що в наш час вкрай важливо. Вся наша країна починає боротьбу зі страшною хворобою, і ми з вами можемо допомогти суспільству в цій війні простими діями - дотримуватися гігієни, не виходити з дому і допомагати старшому поколінню. А щоб під час карантину всім нам було чим себе зайняти, академія «Арсенал» оголошує конкурс!


Ми вирішили провести конкурс дитячого малюнка. Саме час зайнятися творчістю, відволіктися від негативних новин і життєвих обмежень. Пропонуємо кожному з вас взяти участь! Краща робота буде відмічена спеціальним подарунком від Академії «Арсенал» та нашого партнера експерта розумних іграшок Ecotoys.


Що потрібно для участі в конкурсі:


- озброїтися папером, пензлями, фарбами, олівцями, фломастерами або іншими творчими інструментами (навіть комп'ютером - в електронному варіанті); - проявити фантазію і створити малюнок на футбольну тематику зі згадуванням «Арсеналу»; - відправити фото своєї роботи на електронну пошту picture@arsenalkyiv.com чи повідомленням у соцмережі


Все, ви берете участь в нашому конкурсі! Чекаємо ваші роботи до 7 квітня, після чого автор кращої картини отримає свій подарунок. Всім здоров'я та творчого натхнення!

5 переглядів0 коментарів
bottom of page