top of page

ДЮФЛ: важлива перемога «Арсенала» U-15 у Харкові



У середу стартував 8-й тур Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команди «Арсеналу» провели лише два матчі – у Харкові проти місцевого УФК. Інші два поєдинки відбудуться 6 листопада у Щасливому.

2003

УФК «Олімпік» (Харків) U-17 – «Арсенал» U-17 – 3:1 Голи: Плотніков, 52, Товкач, 65, Горяїнов, 85 – Карюк, 47

«Арсенал»: Корнієнко, Кіріченко, Бєляков, Карюк, Філатов, Пресич, Гупаленко, Загородний, Антонюк, Турбанев, Венгер

На заміну виходили: Цокало, Бульковский, Мазур, Фесенко, Опря

Найстарша група «канонірів» добре розпочала гру. Хлопці на рівних протистояли господарям, та навіть дещо краще атакували. Але реалізувати хоча б один зі своїх моментів не змогли. З поверненням Венгера у склад «Арсенал» значно збільшив тиск в атаці, ось тільки реалізація підвела.

У дебюті другого тайму кияни все ж вийшли вперед – Карюк знайшов свій момент та відправив м’яча до сітки. Але довго «Арсеналу» не довелося святкувати, вже через п’ять хвилин господарі відновили перевагу. Це додало їм впевненості у собі, УФК перехватив ініціативу та забив ще. А наприкінці матчу третій м’яч у ворота «Арсенала» провів Олексій Горяїнов – син легендарного голкіпера «Металіста» Олександра Гояїнова.

Після цієї поразки «Арсенал» U-17 залишається на передостанньому місці, випереджаючи лише «Барсу» за додатковими показниками.

2005

УФК «Олімпік» (Харків) U-15 – «Арсенал» U-15 – 0:2 Голи: Коломієць, 23, Білецький, 41

«Арсенал»: Білько, Котуха, Піонтковський, Сакай, Бондаренко, Даниленко, Тіщенко, Харчук, Снітко, Білецький, Коломієць

На заміну виходили: Андрієвський, Лежавський, Попов, Березинець, Власюк, Прос, Дяченко

Якщо старші хлопці при добрій грі все ж таки програли, то команда U-15 здобула важливу перемогу – другу в сезоні. Та ще й над прямим конкурентом у боротьбі за виживання.

Підопічні Олега Хвої з перших хвилин заволоділи територією, більше контролювали м’яч та у середині першого тайму вийшли вперед. Це Коломієць, кращий гравець вересня у категорії U-15 в нашій Академії, реалізував свій момент. А після перерви «каноніри» збільшили свою перевагу, це Білецький влучно пробив воротаря харків’ян. Після цього «каноніри» контролювали хід матчу та не дозволили супернику забити хоча б один гол.

58 переглядів0 коментарів
bottom of page