top of page

Errea FIFA Cup: «Борусія» та «Атлетико» у фіналі



Наш цікавий та непередбачуваний кібер-турнір з FIFA, який Академія «Арсеналу» та компанія Errea проводять під час карантину, добігає кінця. Хлопці вже зіграли матчі плей-оф та визначили двох фіналістів, які у середу, 6 травня, будуть змагатися за перемогу та подарунки від Errea.


Чвертьфінали


Нікіта Опря (МЮ) - Віталій Снітко (Борусія) – 1:6; 3:2; 4:1 Михайло Кравець (Барселона) - Дмитро Рашковський (Ман Сіті) – 3:0; 1:3; 1:3 Іван Середюк (Атлетико) - Максим Гаврилець (Інтер) – 3:1; 3:1 Андрій Руденький (Реал) - Артем Лагуткін (Ліверпуль) – 0:3; 0:6


У чвертьфіналах дуже легко перемогу здобув Артем Лагуткін, який двічі не залишив шансів Руденькому. Також впевнено переміг Іван Середюк, а ось у двох інших протистояннях була запекла боротьба. Нікіта Опря свій перший матч з тріском програв Віталію Снітку (1:6), але потім зумів відігратися. Втім, у вирішальному матчі від все ж таки поступився. А ось Дмитро Рашковський створив камбек – він програв перший матч, але двічі потім перемагав свого суперника Михайла Кравця.


Півфінали


Віталій Снітко (Борусія) - Артем Лагуткін (Ліверпуль) – 0:3; 3:2; 4:1 Іван Середюк (Атлетико) - Дмитро Рашковський (Ман Сіті) – 1:2; 5:0; 1:4


У півфіналах теж було гаряче, та теж не обійшлося без камбеків. Рашковському вдалося переграти Середюка, в якого є досвід виступів у професійних турнірах FIFA. Дмитро виграв перший матч, потім віддав другий, але у третьому взяв заслужену перемогу. Втім, з сімейних причин у фіналі зіграти не має змоги. Протистояти Віталію Снітку, який закамбечив дуель з Лагуткіним, буде той же Середюк. Він у додатковому матчі переграв Артема Лагуткіна.


Додатковий матч


Іван Середюк (Атлетико) - Артем Лагуткін (Ліверпуль) – 1:2; 3:1; 1:0


Фінал


Віталій Снітко (Борусія) - Іван Середюк (Атлетико)


Відзначимо, що вирішальний поєдинок відбудеться у середу, 5 травня. Початок – об 11:00. Пряму трясляцію матчу ми проведемо на каналі «Арсенала» у YouTube.

44 перегляди0 коментарів
bottom of page