top of page

Ateitis Cup-2020: «Арсенал» не втримав перемогу над «Ювентусом»



У п’ятницю, в столиці Литві Вільнюсі, стартував престижний міжнародний турнір Ateitis Cup-2020 (U-14), у якому приймає участь академія київського «Арсенала» 2006 року народження. Вчора наші хлопці, які у Литві представлені двома командами, провели свої перші матчі на турнірі.


Група «А»


Тур 1


«Коломягі» (Росія) – «Арсенал» (Україна) – 0:0


«Арсенал»: Глобенко - Шершень, Зегрюк, Обелець, Гусол, Безручук, Денисенко, Потапенко, Данніков, Горбатов, Куделін На заміну виходили: Фесенко, Шалабай, Безпалюк, Куракін, Столбун, Гібало


Всі 50 хвилин цієї гри кияни провели на половині поля суперника. Вони мали дуже багато моментів, але забити бодай раз так й не змогли. Найвигіднішу нагоду втратив Шалабай, пробиваючи метрів з десяти, але не влучив у ворота. Свої моменти мали Горбатов, Денисенко, Данніков та Обелець, але все марно. Десь хлопці не змогли взяти під контроль хвилювання, тому, нажаль, втратили два очки.


Відео матчу тут.


«Ювентус» - БАТЕ – 2:2


Тур 2


«Арсенал» (Україна) – «Ювентус» (Італія) – 1:1 Гол: Обелець


«Арсенал»: Столбун - Потапенко, Безручук, Шершень, Данніков - Зегрюк, Фесенко - Денисенко, Обелець, Куделін – Горбатов На заміну виходили: Шалабай, Гібало, Гусол


Це був центральний матч ігрового дня! «Арсенал» вперше на такому рівні протистояв академії «Ювентуса». Та наші хлопці зовсім не згнітилися, їм вдалося з перших хвилин застосувати високий пресинг. Хлопці активно атакували, володіли м’ячем, спокійно комбінували. А головне, мали моменти. Один з таких класно реалізував Дмитро Обелець у середині першого тайму.


Після перерви «Арсенал» також грав добре, не згнітився навіть під тиском італійців. До речі, суперник діяв дуже грубо та справедливо залишився в меншості. В одному з епізодів на руку Даннікову навмисно наступив суперник, після чого побачив перед собою красне світло. Після цього наша команда глибоко оборонялась, мала декілька непоганих контратак, та не змогла їх реалізувати. А вже у доданий арбітром час «Ювентус» провів фінальну атаку та гарматним пострілом здалеку пробив Столбуна – 1:1. Дуже прикра нічия.


Відео матчу тут.


БАТЕ – «Коломягі» - 2:0


Заключні матчі у цій групі в рамках 3 туру відбудуться сьогодні, 22 лютого.


Тур 3


«Арсенал» - БАТЕ – 16:00 «Ювентус» - «Коломягі» - 16:00


Турнірне становище:


1. БАТЕ – 4 2. «Ювентус» - 2 3. «Арсенал» - 2 4. «Коломягі» - 1

47 переглядів0 коментарів
bottom of page