top of page

Ateitis Cup-2020: «Арсенал» (U-14) зіграє в одній групі з «Ювентусом»



Найближчі вихідні обіцяють бути дуже цікавими! Вихованці академії «Арсенал» візьмуть курс на Литву, де братимуть участь в престижному дитячому турнірі Ateitis Cup-2020. У змаганні візьме участь команда Олександра Демчука, складена з хлопців 2006 року народження.


Ateitis Cup - один з найпрестижніших молодіжних футбольних турнірів в Європі, в якому щорічно беруть участь понад 7000 юних футболістів з більш ніж 22 європейських та інших країн світу. Місце битви - столиця Литви Вільнюс.


Протягом трьох днів, з 21 по 23 лютого, хлопці битимуться за перемогу. Формат турніру звичний - команди гратимуть на полі стандартних розмірів зі штучним покриттям, матч складається з двох таймів по 25 хвилин.


На старт вийдуть 16 колективів з таких країн, як Англія, Італія, Литва, Естонія, Білорусь, Швеція, Данія, Фінляндія і Росія. Команди поділені на чотири групи по чотири команди в кожній. Далі - плей-офф.


«Арсенал» буде представлений відразу двома командами 2006 року народження. Перший склад буде битися в групі «А», де суперниками киян будуть «Ювентус» (Італія), БАТЕ (Білорусь) і «Коломяги» (Росія). У групі «D» битимуться хлопці з другої команди «канонірів». Їм доведеться зіграти з естонської «Флорою», «Ільвес Тампере» (Фінляндія) і місцевої Балтійської академією футболу.


Уже в четвер, 20 лютого, наші хлопці вилітають до Вільнюса. Свій стартовий матч на турнірі команди «Арсеналу» проведуть 21 лютого. Ми будемо уважно стежити за виступом наших команд і надавати оперативну інформацію щодо результатів матчів у Литві. Удачі, «каноніри»!

207 переглядів0 коментарів
bottom of page