top of page

Щоденні тренування покращують успішність в школі



Більшість батьків переконані, що фізична активність позитивно впливає на дитину - вона покращує не тільки самопочуття, але й надає позитивний ефект на ментальний стан і здоров'я. Але далеко не всім відомо, що вона допомагає поліпшити успішність.


Як повідомляє британський The Conversation, останнє дослідження, проведене в початкових школах Англії, показало, що діти, які займаються спортом, в середньому мають вищий бал з читання, математики та письма, ніж діти, які спортом не займаються.


Крім іншого, звіт Sport England показав: ті діти, які отримують задоволення від занять спортом, набувають впевненості в своїх фізичних можливостях, і в підсумку тренуються регулярно. Вони в середньому в два рази більше фізично активні, ніж ті, кому спорт не подобається.


Зниження рівня фізичної активності в світі - це проблема, яку Всесвітня Організація Охорони здоров'я назвала глобальною кризою. Урбанізація, розвиток технологій і високий рівень бідності послужили основними причинами спаду.


Все це говорить про те, що дітей необхідно зацікавлювати займатися спортом. Що важливо, у дитини повинен бути хороший приклад перед очима. Батьки, члени сім'ї, вчителі повинні самі бути фізично активними.


Це важливо, тому що діти, які регулярно займаються спортом, з великою часткою ймовірності виростуть в здорових, фізично сильних дорослих.


Нехай діти бігають, їздять на велосипеді, танцюють, плавають і, звичайно, грають в футбол.

18 переглядів0 коментарів
bottom of page