top of page

Представляємо суперника: «Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка)



Свій третій матч у чемпіонаті Київської області сезону 2022/23 «Арсенал» вперше зіграє на виїзді – «каноніри» їдуть в гості до «Сокіла», досвідченого учасника обласних змагань.


«Сокіл»


Президент: Дмитро Бірюк Головний тренер: Олег Семченко Ключові гравці: Дмитро Васильєв, Андрій Вдовіченков, Владислав Коба Місце у сезоні 2021: 8-е


В історії «Сокіла» є сім сезонів у Вищій обласній лізі. Найвищчим показником «жовто-чорних» є четверте місце, якого команда досягала двічі — у сезонах 2015 та 2019 років. Останні роки команді допомагав відомий екс-футболіст Емануель Окодува, але зараз він вже не має відношення до колективу.


«Сокіл» стартував у сезоні з перемоги – вдома команда переграла «Полісся» (Ставки) з рахунком 2:1. А в наступному турі неочікувано програв на виїзді «Зорі Миронівщини» (1:2), пропустивши вирішальний гол у компенсований час.


У «Сокола» дуже збалансований склад команди, зі своїми лідерами, які грають пліч-о-пліч не один сезон. Виділяється своїм досвідом 35-річний Андрій Вдовіченков, який у свій час пограв за «Олександрію». Також повернувся влітку до складу «Сокіла» Владислав Коба – найкращий бомбардир клубу у історії за виключенням Окодуви – на рахунку українці 21 гол (у нігерійця 41).


Зазначимо, що матч «Сокіл» - «Арсенал» відбудеться у Михайлівці-Рубежівці, на полі «жовто-чорних». Команди зустрінуться у суботу, 3 вересня. Час початку матчу не повідомляємо з метою безпеки, проте потім його можна буде переглянути в записі на нашому каналі в YouTube.

98 переглядів0 коментарів
bottom of page