top of page

Представляємо суперника: СК «Гатне»



"Арсенал" дебютує у чемпіонаті Київської області у матчі з чемпіоном першої ліги минулого сезону СК "Гатне". У суботу, 20 серпня, "каноніри" пройдуть першу перевірку боєм.


СК «Гатне»

Президент: Андрій Бобруйко Головний тренер: Юрій Балашев Ключові гравці: Олександр Романчук, Іван Кривошеєнко Місце у сезоні 2021: 1-е у першій лізі


Першим суперником «Арсеналу» у сезоні чемпіонату Київщини 2022/23 стане команда з мальовничого села Гатне, Фастівського району. Не дивлячись на те, що у Гатному проживає всього 3 тисячі мешканців, місцевий спортивний клуб має не лише футбольну команду, яка минулого сезону в золотому матчі здобула чемпіонство першої ліги чемпіонату Київської області, а також представлений в інших видах спорту – боксі, волейболі та ін.


Очолює команду 41-річний Юрій Балашев. У минулому він пограв на професійному рівні у футзал, захищав ворота київських команд та чернігівської «Енергії». Як менеджер працював у «Колосі» та «Джуніорс», а з березня минулого року очолює СК «Гатне». Допомагає Балашеву граючий тренер Антон Бутко.


Склад команди з Гатного досить збалансований. Тут є як ветерани, так і молоді гравці, але кістяк – це хлопці середнього віку, які мають досвід ігор на такому рівні і які готові добиватися великих перемог. Є у суперника «канонірів» зірки – Олександр Романчук провів 8 матчів за збірну України, а Іван Кривошеєнко пам'ятається всім уболівальникам за виступами у «Ворсклі».


СК «Гатне» активно провів підготовку до нового сезону, проводячи товариські та благодійні матчі на підтримку ЗСУ. У заключному контрольному матчі "Гатне" розійшлося миром із "Соколом" - 3:3.


Зазначимо, що матч «Арсенал» – «Гатне» відбудеться у Києві, на полі «канонірів», у суботу, 20 серпня. Час початку матчу не повідомляємо з метою безпеки, проте потім його можна буде переглянути в записі на нашому каналі в YouTube.

154 перегляди0 коментарів
bottom of page