top of page

Представляємо суперника: СК «Білгород» (Білогородка)



У другому турі чемпіонату Київської області «Арсенал» вдома зустрінеться з новачком елітного дивізіону СК «Білгород» з Білогородки. Розповідаємо про суперника «канонірів».


СК «Білгород»


Президент: Сергій Пилипенко Головний тренер: Руслан Клименко Ключові гравці: Олег Ставничий, Сергій Лісовенко, Денис Сабатюк Місце у сезоні 2021: не виступав


Лише одного разу білогородці грали на рівні вищого дивізіону чемпіонату Київщини – це було у 2000 році. Саме тоді представницька команда з Білогородки, згуртована меценатами-ентузіастами Віктором Мнишенком і Сергієм Петровським, підготовлена відомим тренером Олександром Бережним, стала віце-чемпіоном області.


Минулого року «Білгород» не приймав участі у чемпіонаті області, проте досить непогано виступав у чемпіонаті Києво-Святошинського району, де фінішував серед найкращих команд, посівши четверте місце. Команда готувалася до старту у Першій лізі області, але війна внесла свої корективи і «зелено-чорні» зараз у Вищій лізі.


У стартовому турі «Білгород» виступив дуже впевнено – на своєму полі підопічні Руслана Клименка розтрощили «Зорю Миронівщини» - 4:0. Цікаво, що переможці три голи з усіх чотирьох провели з другого поверху. А Богдан Прилюдько та Олег Ставничий розділили славу найефективніших асистентів порівну, зробивши по два асисти. До речі, саме Ставничого можна назвати лідером команди. Він веде гру «Білгорода» та має непоганий досвід виступів на такому рівні.

115 переглядів0 коментарів
bottom of page