top of page

Гліб Венгер: «Мета – зробити більше результативних дій, ніж зіграних матчів»



Форвард «канонірів» - про дебют у чемпіонаті області, удари зі штрафних та бомбардирські цілі на сезон.


– Які відчуття від дебюту у чемпіонаті Київщини?


- Дуже радий, що проводяться змагання навіть у такий час. Було приємно знову вийти на офіційну гру. Простих матчів у чемпіонаті не буде, тож у нас великі перспективи прогресувати.


– Розкажи про голи: як часто тренуєш штрафні, що було у другому голі?


- Штрафні активно тренував останній тиждень перед грою. Дуже радий, що вдалося забити дуже важливий і красивий гол, який дав команді натхнення та впевненість. Коли підійшов до м'яча, відчував, що заб'ю. Другий гол був логічним завершенням нашого домінування в ході гри. Хороша атака, яка гралася на тренуваннях.


- Ти форвард, яку мету на сезон ставиш для себе по голах?


- Моя мета – зробити більше результативних дій, ніж зіграних матчів. Минулої гри я забив і віддав гольову передачу. Сподіваюся продовжити ще з більшим темпом. Але головне – це позитивний результат для команди.


- Новий колектив. Вже вдалося зігратися, налагодити стосунки в колективі?


- Команда змінилася більш як на 50%. І це була перша гра у такому складі. Спочатку було трохи важко, лише два-три тижні разом тренуємось. Але я дуже задоволений тим, що кожен робить від себе все можливе, щоб допомогти команді. І впродовж гри це було видно. Колектив добрий, дружний, усі поважають одне одного. Думаю, з кожною грою наш взаємозв'язок на полі тільки зростатиме. До цього успішно докладає зусиль весь тренерський штаб. Я бачу у цій команді великий потенціал.

71 перегляд0 коментарів
bottom of page