top of page

«Арсенал» переміг «Металіст 1925» (U-19)



Під час підготовки до старту в чемпіонаті Київщини, «каноніри» провели спаринг з юнаками харківського «Металіста 1925» та здобули мінімальну перемогу.


«Металлист 1925» (U-19) – «Арсенал» - 0:1 Гол: Федорченко, 83


«Арсенал»: Яковчук - Семидочний, Ар.Шевчук, Рудзинський, Ал.Шевчук – Матвійчук, Левченко, Донич, Гупаленко, Литвинов – Сависько


Матч відбувався у Щасливому, на натуральному покритті, тому деякий час «канонірам» треба було підлаштуватися до газону. Але поступово наші хлопці взяли гру під свій контроль та створили декілька чудових нагод для взяття воріт. Міг забивати Сависько та Литвинов, але їм забракло ефективності в останній фазі.


Свій гол забив Рудзинський після кутового, але рефері зафіксував офсайд – Гупаленко став на шляху м’яча, та був найближчим до воріт суперника у той момент.


«Арсенал» дуже класно пресингував молодих опонентів, змушував суперника помилятися. Але при цьому іноді пропускав контратаки. Одна з таких ледве не привела до голу, але форвард «жовтих» пробив мимо дальнього кута.


У другій половині «Арсенал» виглядав ще краще, та наприкінці зустрічі все ж таки спромігся конвертувати свою перевагу у гол. «Джокер» Федорченко відзначився забитим м’ячем та додав впевненості всій команді.

68 переглядів0 коментарів
bottom of page