top of page

«Арсенал» втратив дебютну перемогу



В компенсований час кияни пропустили гол та не змогли втримати перевагу над СК «Гатне» у стартовому турі чемпіонату Київщини 2022/23.


«Арсенал» - СК «Гатне» - 2:2 Голи: Венгер, 28, Литвинов, 78 - Остролуцький, 7, Костяний, 90+1


«Арсенал»: Яковчук, Семидочний, Шевчук, Степанюк, Барбон, Доніч (Гупаленко, 66), Левченко (Скуратівський, 67), Мельниченко (Білоус, 85), Ворона, Литвинов (Смажелюк, 88), Венгер (Пресняк, 89)


«Гатне»: Хіміч, Остролуцький, Галкін, Романчук (Мельник, 71), Фокін (Денисов, 46), Баранович (Литвиненко, 64), Козацький, Скороход, Бикович (Білоцерківець, 46), Костенко (Рибцов, 46), Самбурський (Костяний, 63)


Видалення: Галкін, 82


Довгоочікуваний старт сезону у чемпіонаті Київщини для «Арсеналу» та «Гатного» розпочався жваво, але вже після двох зіграних хвилин команди почули сигнал тривоги. Арбітр зупинив зустріч і команди прослідували у бомбосховище, де провели більше години. Але вимушена пауза через рашистські обстріли ніяк не відобразилася на грі команд – вони продемонстрували чудовий футбол.


«Каноніри» хоч і були господарями поля, але перші хвилини провели не досить впевнено. Відчувалося хвилювання, яке у підсумку вилилося у гол гостей. «Жовті» здобули право на штрафний, а Остролуцький прямим пострілом змусив Яковчука діставати м’яч з сітки – 0:1.


Але поступово «Арсенал» взяв себе в руки, хлопці відчули впевненість та суттєво додали у своїй грі, завдяки чому зуміли зрівняти рахунок. Степанюк чудовим пасом в глибині знайшов Литвинова, той втік від захисників, але в останній момент був збитий не за правилами. Штрафний, який чудовим ударом конвертував в гол Гліб Венгер – 1:1.


Після цього «Арсенал» схопив неймовірну хвилю, у киян все виходило, вони пресингували суперника та не давали йому навіть вийти з оборони. Ворона мав виводити «кнаонірів» вперед, але не попав у пустий кут. Ще один момент сам собі створив Левченко, але не зміг переграти воротаря.


Після перерви «Арсенал» продовжив тиснути на ворота гостей, але довгий час не міг знайти свій момент. Дальні постріли, чудові подачі – але не було кому поставити крапку. Тим не менш, ближче до завершення гри «каноніри» організували контратаку, Венгер втік по флангу та прострілив вдоль воріт – Литвинов замкнув цю передачу.


Але втримати перевагу господарі не змогли. Дався взнаки брак досвіду. Навіть маючи чисельну більшість, «Арсенал» пропустив у компенсований час після ауту. Втримати навалу суперника наша команда не змогла. Але перший заліковий пункт – це теж дуже добре. Перемоги попереду!

149 переглядів0 коментарів
bottom of page