Олег Барков

5 жовт 2020 р.2 хв

Чемпіонат Києва: перемога «Арсенала» (U-19), протистояння академічного віку з ОК ім. Піддубного

Серед минулої неділі у чемпіонаті Києва був зіграний черговий тур. Команди Академії «Арсенал» протистояли ОК ім. Піддубного, а команда U-19 не залишила шансів ДЮСШ-1. Пропонуємо вашій увазі огляд чергових матчів першості міста.

U-21

ДЮСШ-1 – «Арсенал» (U-19) - 0:8
 
Голи: Данилюк (2), Гупаленко (2), Філатов, Кіриченко, Семененко, Приблуда

Команда Едуарда Павлова і Артема Криворучка не залишила шансів ДЮСШ-1 в чемпіонаті міста U-21 і зміцнила своє лідерство в турнірі. Хлопці почали сезон надпотужно і йдуть без втрат. Відзначимо, що дублями в цьому матчі вистрілили Данилюк та Гупаленко, останній забиває регулярно протягом усього вересня.

2004

ОК ім. Піддубного (U-17) – «Арсенал» (U-17) – 5:1
 
Гол: Поляков

Старший академічний вік академії «Арсенал» переживає складний період. У команді великі кадрові проблеми, багато гравців травмовані, тому демонструвати результат «канонірам» зараз вкрай важко. У чемпіонаті міста вони зазнали нищівної поразки від Коледжу Піддубного, а єдиний м'яч на свій рахунок записав Ілля Поляков.

2005

ОК ім. Піддубного – «Арсенал» (U-16) – 0:1
 
Гол: Мажинський

Підопічні Валерія Кінашенко добули мінімальну перемогу в матчі з РУФК. Хлопці вирвали перемогу на останніх хвилинах зустрічі, здорово розігравши кутовий. Рашковский виконав подачу на дальню штангу, де свій момент знайшов Мажинський.

2006

ОК ім. Піддубного – «Арсенал» (U-15) – 0:1
 
Гол: Данніков

Олександр Демчук провів ротацію в матчі чемпіонату міста, але його команда впоралася із завданням і взяла чергові три очки. На виїзді «каноніри» переграли РУФК, єдиний м'яч на свій рахунок записав лідер атак «Арсеналу» Арсеній Данніков.

«Арсенал»-2 (U-15) – «Чайка» – 3:2
 
Голи: Гопкало, Лазарев, Хмельницький

Друга команда «Арсеналу» (U-15) також виграла свій матч. Хлопці в драматичному протистоянні здолали «Чайку», завдяки чому підтяглися до вершини турнірної таблиці.

2007

ОК ім. Піддубного – «Арсенал» (U-14) – 3:0

Наймолодші футболісти Академії «Арсенал» програли свій матч Коледжу Піддубного. Провівши ротацію складу, «каноніри» не зуміли нічого протиставити супернику, хоча часом демонстрували непогану гру. Поразка, яке стане уроком.

1180
1