top of page

Юнацькі команди «Арсеналу» готуються до старту в ДЮФЛУ

Чотири вікові групи дитячо-юнацької школи ФК «Арсенал-Київ» почали підготовку до юнацького чемпіонату України, який стартує вже у вересні. Дві команди вирушили в інші міста країни для участі в турнірах, дві інші команди працюють поки що в Щасливому.

U-17

Ми вже повідомляли, що найстарші хлопці 2003 року народження під керівництвом Олега Деревинського поїхали в Ужгород, де в ці дні проходить міжнародний турнір Андрія Гаваші. Хлопці почали свою участь в ньому з поразки від «Шахтаря» (3:8), попереду ще чотири гри. На Закарпатті «каноніри» пробудуть до 18 серпня, після чого повернуться до столиці.

U-16

Хлопці Олега Хвої тренуються в Щасливому. Протягом ще двох тижнів «каноніри» цієї вікової категорії будуть тренуватися вдома, після чого в кінці серпня поїдуть до Польщі. Там юнаки проведуть навчально-тренувальні збори і повернуться якраз перед стартом ДЮФЛ.

U-15

Сьогодні хлопці 2005 року народження під керівництвом Валерія Кінашенко провели заключне тренування на базі в Щасливому. Незважаючи на спеку, юнаки з азартом виконували вправи і уважно слухали тренера. Завершилося заняття грою в футбол, в якій кожен з футболістів виконував своє завдання.

А вже сьогодні ввечері ця команда візьме курс на Закарпатті. Там «Арсенал» (U-15) проведе десять днів навчально-тренувального збору та зіграє ряд товариських матчів.


U-14

Наймолодші учасники майбутнього сезону в ДЮФЛУ від академії «Арсеналу» зараз працюють в селі Плиски Чернігівської області. Малюки проводять там навчально-тренувальний збір під керівництвом Олександра Демчука та беруть участь в товариському турнірі. Незабаром хлопці повернуться до Києва і продовжать свою підготовку до дебюту в ДЮФЛУ.

4 перегляди0 коментарів
bottom of page