top of page

Кубок Андрія Гаваші: «Арсенал» (U-17) здолав угорський «Спартакус»

Другий ігровий день на турнірі на честь Андрія Гаваші, який в ці дні проходить на Закарпатті, не відбувся через дощі. Матч проти СДЮШОР Ужгород «каноніри» проведуть сьогодні, а вчора їм протистояла команда з Угорщини ФА Йожефа Божика «Спартакус» (Ніредьгаза). Підопічні Олега Деревинського вийшли переможцями в цьому протистоянні.

ФА Йожефа Божика «Спартакус» (Ніредьгаза) – ФК «Арсенал» (Київ) – 0:1

Голи: Артем Бєляков, 46

Швидкісна й рівна гра двох достойних один одного суперників із повною самовіддачею футболістів. Щоправда, до перерви частіше ворота арсеналівців турбували угорці. А ось на початку другого тайму після подачі кутового в потрібному місці в потрібний час опинився Артем Бєляков і прямо по центру на підступах до штрафної влучно пробив. Після цього кияни діяли ще впевненіше. Утім, і угорці гостро відповідали, намагалися врятувати гру. Зокрема, на останніх хвилинах. Та «Арсенал» зіграв тактично грамотно, у захисті уважно й здобув три очки.

У паралельному протистоянні «Шахтар» здолав СДЮШОР Ужгород – 5:0. Після двох турів у квартеті А команди розташувались таким чином: 1. «Шахтар» - 6; 2. «Спартакус» - 3; 3. «Арсенал» - 3; 4. СДЮШОР Ужгород – 0.

2 перегляди0 коментарів
bottom of page