Олег Барков

23 лип 2020 р.1 хв

«Арсенал» (U-19): тиждень піску

Команда «Арсенал» (U-19) під керівництвом Едуарда Павлова завершила черговий етап підготовки до старту сезону і приступила до занять на піску. З понеділка «каноніри» проводять тренування в Гідропарку, на піщаному полі комплексу «Місто Спорту».

Тренування досить тривалі - хлопці працюю по дві години на день, тим самим закладаючи фундамент для функціональної підготовки. Тренерський штаб регулярно проводить тестування стану хлопців і намагається індивідуально підходити до кожного гравця і дозувати навантаження. Паралельно з воротарями працює Ігор Євтушенко.

Крім того, «каноніри» виконують багато вправ на техніку. Пісок здорово підходить для прокачування своїх технічних скіллов. Всі хлопці працюють з великим задоволенням і в хорошій атмосфері. Відразу після роботи на піску у всіх є можливість зануритися в прохолодні води Дніпра.

Протягом поточного тижня «Арсенал» (U-19) буде працювати в Гідропарку на піску. Далі у команди в планах невелика перерва, після якої хлопці знову зберуться разом і почнуть безпосередньо готуватися до матчів чемпіонату України.

900
0